Νέα μέθοδος Pranic Healing για να κυλούν όλα πιο όμορφα

Το 2020 ήταν μία πάρα πολύ ιδιαίτερη χρονιά για όλο τον πλανήτη.

Ξαφνικά, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, όπως το να βγούμε μία απλή βόλτα στο πάρκο, είναι πλέον απαγορευτικό, λόγω των συνθηκών της επιδημίας. Ο παρατεταμένος εγκλεισμός μας έχει επηρεάσει όλους και ψυχολογικά και νοητικά και συναισθηματικά, και πολλές φορές αυτή η επήρεια σωματοποιείται, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουμε συμπτώματα ασθενειών που πριν δεν είχαμε.

Ένας τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλη αυτήν την κατάσταση είναι η μέθοδος του Pranic Healing.

Το Pranic Healing είναι ένα ενεργειακo σύστημα θεραπείας, αυτογνωσίας και πνευματικής εξέλιξης. Αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui, και μας βοηθάει να διαχειριζόμαστε τις πηγές ζωτικής ενέργειας ή πράνα (prana) για τη θεραπεία του φυσικού και ενεργειακού σώματός μας. Το πράνα (λέξη σανσκριτικής προέλευσης που σημαίνει «ζωή-δύναμη») είναι η ζωτική ενέργεια που κρατά το σώμα ζωντανό.

Σε μια συνεδρία Pranic Healing ο θεραπευόμενος κάθεται σε μία καρέκλα όσο πιο αναπαυτικά γίνεται , και ο θεραπευτής χωρίς να έρχεται σε φυσική επαφή με τον θεραπευόμενο ελέγχει το αιθερικό σώμα του(αύρα) για τυχόν μπλοκαρίσματα η σημεία που παρουσίαζουν κάποια ανισορροπία, όπως θα έκανε ένα σκάνερ. Αφού εντοπίσει τα προβληματικά σημεία ο Θεραπευτής πραγματοποιεί το sweeping, δηλαδή τα  “ σκουπίζει“ από την κακή ενέργεια και την αντικαθιστά με φρέσκια ενέργεια (πρανα) αυξάνοντας έτσι την διαδικασία αυτοθεραπείας του θεραπευόμενου. Η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά, με τα χέρια αλλά είναι δυνατόν σε πιο δύσκολες περιπτώσεις να χρησιμοποιηθούν κρύσταλλοι για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι ανάλογη με την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά κατά μέσο όρο είναι συνήθως τα 60-70 λεπτά.

Για την συγκεκριμένη θεραπεία ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχή ολοκληρώση της είναι η δεκτικότητα του θεραπεύομενου, και κατά πόσο ο ίδιος ο θεράπευομενος, ειναι διατεθειμένος να αφήσει πίσω όλα αυτά που τον αρρωσταίνουν, ειδάλλως είναι απλά ένας φαύλος κύκλος.

Το Pranic Healing, όπως οι περισσότερες ενεργειακές θεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν και σε χώρους για τον ενεργειακό καθαρισμό τους , όπως επίσης και στα κατοικίδιά μας , όταν βλέπουμε ότι είναι σε μια παράξενη συνεχή ανησυχία.

Δοκιμάστε το Pranic Healing, και είμαι σίγουρος ότι οι μέρες που περνάνε θα κυλίσουν πιο ομαλά για όλους, μέχρι να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί της ζωής μας.

Photo cover:pixabay.com/girl

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.