Κατερίνα Γιατζόγλου: Τέλος εποχής για το κουτί της Πανδώρας

Είναι μέρες τώρα, που ξυπνάω το πρωί με τάσεις εμετού. Η με πείραξε κάτι, ή θέλω να ξεράσω με την επικαιρότητα του 20ημερου. Μάλλον το δεύτερο! Έπαθα overdose…. Τελικά η Σοφία Μπεκατώρου, απλά άνοιξε το κουτί της Πανδώρας….

Από την άλλη, ίσως η καραντίνα και το σύνδρομο του εγκλεισμού, λειτούργησαν λυτρωτικά, για κάποιους ανθρώπους.
Χειρότερα δεν έχει. Μάλλον μην βιάζομαι, γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα το τσουνάμι! 

Μου έλεγε χθες η διευθύντρια ενός μεγάλου ομίλου ΜΜΕ, ότι με βρίσκει υπερευαίσθητη με την αηδιαστική επικαιρότητα. “Ακόμα δεν έχεις πάθει ανοσία? Κανένα τέλος δεν βλέπω Κατερίνα μου, με τον καιρό θα ξεχαστούν όλα, και θα μας πιέζουν πάλι, να τους κάνουμε συνεντεύξεις και εξώφυλλα…. Αυτό δεν γινόταν μέχρι τώρα? Όλοι ξέραμε λίγο – πολύ, γι’ αυτόν τον βόθρο, αλλά παρ’ όλα αυτά τους προβάλλαμε κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Κι εσύ, που είσαι πιο αντάρτης και αντιδραστικιά “κλωτσούσες”, και γι’ αυτό, έπαθες τα χίλια μύρια από το σύστημα! Τα ξέχασες?

“Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα, (ΜΜΕ και showbiz), είχε το κοινό στα…” γόνατα “, για μια εικοσαετία και βάλε…. Τους ξεβλαχεύανε λέγνε…  Το μόνο που ξεβλαχεψανε, ήταν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί! Συγχρόνως μία αγέλη αυλικών θέριεψε στα μίντια, γλείφοντας και έχοντας σαν μοναδικό βιογραφικό, το κολητιλίκι με διάφορους σταρ. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά, πιστέψτε με. 


Έτσι λοιπόν, όλοι ήταν ευχαριστημένοι, με τα “βρώμικα και τα άπλυτα”, κάτω από το χαλάκι της προβολής, των εξωφύλλων, της φήμης και του μπλαζέ  ύφους. Γιατί  μεταξύ μας τώρα, η έπαρση πουλάει, όλοι σχεδόν μασάτε απ’ αυτό. Κάθε σταρούμπα που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να έχει έπαρση….. Αν δεν έχεις έπαρση, είσαι “niente di speziale”…. “σιγά τ αυγά”, μεταφράζεται! Και να το προσκύνημα… 

Η Χριστίνα Πολίτη π.χ., θα μπορούσε να γράψει μέχρι και βιβλίο για  το συγκεκριμένο θέμα….. Είναι και η μόνη περίπτωση εξάλλου, που είχε σχέση και με τον Κιμούλη πρώτα και με τον Σπυρόπουλο μετέπειτα….. 

Έχει δρόμο όλο αυτό ακόμα άραγε? Η νεκροψία θα δείξει. Είναι και κάτι καημένοι που τρέμουν την σκιά τους στη γωνία… Θα έρθει η σειρά τους? 
Σίγουρα αυτή η μαζική εκφόρτιση, δεν έχει ξεθυμάνει ακόμα. 

Ένα καθοριστικό σημείο στην όλη ιστορία, είναι ότι  όλες οι καταγγελίες πρέπει να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μην γίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα social media λαϊκά δικαστήρια! 

Η τιμωρία των αξιόποινων πράξεων, είναι έργο και μόνο της δικαιοσύνης. Στην Ελλάδα όμως, η βραδύτητα απονομής της δικαιοσύνης και η ατιμωρησία, δίνει στα ΜΜΕ, τον ρόλο του δικαστή. 

Το σίγουρο είναι ότι το καλογυαλισμένο κουτί της Πανδώρας άνοιξε…. κλείνοντας μια εποχή. 

Οι πρωινοί να κλείσουν την πόρτα….. 

Κατερίνα Γιατζόγλου

Photo cover:pixabay.com/Merry Christmas

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα