Εξαλλος ο Ζβέρεφ με τον Στέφανο Τσιτσιπά: Τον κατηγόρησε ότι μπήκε στα αποδυτήρια και έστελνε μηνύματα με τον πατέρα του (βίντεο)

Εξαλλος έγινε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς ο Έλληνας πήγε στα αποδυτήρια με όλα του τα πράγματα, με τον Γερμανό να κάνει παράπονα στον διαιτητή ότι αντάλλαξε μηνύματα με τον πατέρα του.

Απίστευτο περιστατικό πριν από την έναρξη του δεύτερου σετ στον ημιτελικό του Σινσινάτι απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Τσιτσιπάς ζήτησε από τον διαιτητή να πάει στα αποδυτήρια κάτι που και έγινε. Αυτό που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Ζβέρεφ ήταν το γεγονός ότι ο Έλληνας τενίστας πήρε μαζί όλα του τα πράγματα και πολύ πιθανόν το κινητό του.

Έτσι ο Γερμανός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον chair umpire λέγοντας πως ο Στέφανος έχει το κινητό μαζί του και πιθανότατα έστελνε μηνύματα με τον πατέρα και προπονητή του. “Έχει πάρει το κινητό του και τα πάντα μαζί. Πηγαίντε να ελέγξετε. Είναι συνέχεια στο κινητό του, το ίδιο συνέβη και στο Παρίσι και σε κάθε τουρνουά που έχει παίξει”.

Μάλιστα η κάμερα έπιασε τον πατέρα του Στέφανου, Απόστολο Τσιτσιπά να κρατάει το κινητό του την ώρα που ο γιος του βρισκόταν στα αποδυτήρια.

Ο διαιτητής προσπαθούσε να ηρεμίσει τον Ζβέρεφ λέγοντάς του πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα και πως ο Τσιτσιπάς ξέρει τους κανόνες και το τι πρέπει να κάνει. Με την επιστροφή του Τσιτσιπά στο κορτ, ο κόσμος αποδοκίμασε τον Έλληνα πρωταθλητή ενώ είχαν περάσει οκτώ λεπτά που ο Στέφανος βρισκόταν στα αποδυτήρια.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Τσιτσιπάς τόνισε πως λόγω του ιδρώτα χρειάζεται να αλλάζει σορτσάκι συχνά και πως αυτός ήταν ο λόγος που πήγε στα αποδυτήρια.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα