Κιμ Κατράλ

Η Κιμ Κατράλ πετάει πάλι το γάντι στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ- Φαρμακερή δήλωση

Η Κιμ Κατράλ, δηλαδή η περιβόητη Σαμάνθα του Sex and the City, όχι μόνο επιβεβαιώνει την κακή σχέση της με την Sarah Jessica Parker αλλά πετάει και τις σπόντες της με ένα video στο Instagram όλο νόημα.

Το “ιστορικό” ανάμεσα στις δύο συμπρωταγωνίστριες

Η σχέση της Kim Cattrall και της Sarah Jessica Parker ποτέ δεν ήταν φιλική. Οι θαυμαστές του Sex and the City γνωρίζουν τη μακροχρόνια ρήξη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστριών του Sex and the City. Στο άκουσμα της επανένωσης της παρέας της θρυλικής σειράς, οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν. Ωστόσο όταν έγινε γνωστό πως η Kim Cattral δεν θα βρίσκεται στο cast, η απογοήτευσή δεν άργησε φανεί.

Το ερώτημα όμως που γεννήθηκε είναι… πού θα βρίσκεται η… Samantha Jones; Στην επανένωση των πρωταγωνιστριών του SATC η ίδια η Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε πως η Kim Cattral δεν θα είναι στη σειρά. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα στα social media αν θα περιμένουμε να δούμε τη Σαμάνθα και αν οι φήμες για την κόντρα τους ήταν αληθινές, εκείνη είχε απαντήσει: «Όχι. Δεν την αντιπαθώ. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ποτέ δεν θα το έκανα. ΗSamantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας.  Αλλά θα είναι πάντα μέρος μας. Δεν έχει σημασία πού βρισκόμαστε ή τι κάνουμε».

Οι φήμες λένε πως οι διαφωνίες της με τους παραγωγούς και το cast είχαν αρχίσει ήδη από το 1998, όταν είχε πρωτοξεκινήσει η σειρά, όμως η (κακή) σχέση της με την Sarah Jessica Parker έγινε γνωστή το 2017. Επίσης οι φήμες ήταν έντονες και για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της Κατράλ μέσα και έξω από το πλατό. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν αποφασίστηκε από την παραγωγή να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 3ης ταινίας του SATC, τα οποία όπως είναι γνωστό δεν έγιναν ποτέ. Ένα tweet της τότε, στο οποίο έγραφε ουσιαστικά ότι το μόνο “κακό” που έκανε πήταν ότι δεν ήθελε να γυρίσει 3η ταινία, ήταν να ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα ενώ μια συνέντευξή της αργότερα στον Piers Morgan πυροδότησε περαιτέρω σχόλια. Στην συνέντευξη αυτή ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε πως εκείνη και οι συνάδελφοί της δεν ήταν «ποτέ φίλοι» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, περιγράφοντας τις σχέσεις στα γυρίσματα ως «τοξικές».

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η διαμάχη έφτασε στο αποκορύφωμά της αφού η Kim έκανε ένα σχόλιο, δημόσια για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι «δεν είναι φίλες» όταν  η δεύτερη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της Kim. Τότε η Kim όπως φαίνεται στην ανάρτηση στο Instagram που είχε κάνει, έγινε… έξαλλη, αφού έγραψε αναφερόμενη στην Πάρκερ, ότι δεν χρειάζεται την αγάπη ή την υποστηριξή της αυτή την τραγική στιγμή, ενώ η λεζάντα της ανάρτησης ήταν ακόμα πιο… φαρμακερή:

Επιστρέφοντας στο σήμερα, και παρόλο που η Κιμ δεν έχει ακόμη μιλήσει ακόμα δημόσια για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην επανένωση, μετά και τις πολλές δημοσιεύσεις της Sarah Jessica Parker από τα γυρίσματα χωρίς τη «Samantha», έριξε ένα «καρφί»… Η Κατράλ ανέβασε πρόσφατα στο instagram ένα video με τον σκύλο της, σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Όταν ο συμπρωταγωνιστής σου είναι ένας πραγματικός σκύλος», αφήνοντας φυσικά σαφή υπονοούμενα.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε επίσης

Share: