Κορωνοϊός – Επικό σποτ του δήμου Ρεθύμνου για τον εμβολιασμό

Ένα χιουμοριστικό και άκρως διασκεδαστικό βίντεο δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου με έναν φαρμακοποιό, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού την ώρα που όλη η πόλη βρίσκεται σε lockdown.

Πρωταγωνίστρια του βίντεο η 70χρονη κυρία Μαρία η οποία εμφανίζεται να επισκέπτεται το φαρμακείο του χωριού γιατί θέλει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δεν μπαίνει αμέσως παραχωρεί τη σειρά της στην επόμενη πελάτισσα καθώς δεν θέλει να ακούσει κανένας ότι έχει πάρει την απόφαση να κάνει το εμβόλιο σε μια περιοχή μάλιστα που οι εμβολιασμοί κινούνται σε χαμηλά ποσοστά και η πόλη βρίσκεται και πάλι σε lockdown.

Λίγα λεπτά αργότερα εκμυστηρεύεται στον φαρμακοποιό τους φόβους της. Θέλει να κάνει το εμβόλιο αλλά κρυφά από την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα εκπέμπει… Πανταζή. Δηλαδή, όπως την διορθώνει ο φαρμακοποιός, το 5G.

Από το βίντεο δεν λείπει φυσικά και η… στάση της Εκκλησίας. «Αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο. Όπως το έκανε και Χαράλαμπος ο ψάλτης το οποίο του είπε ο παππάς ότι το χειρότερο τσιπάκι που έχει επάνω του είναι το κινητό του» σημειώνει η πρωταγωνίστρια του σποτ.

«Θέλουμε να εξηγήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει με μία καλή διάθεση με λίγο χιούμορ για να φύγει λίγο αυτός ο φόβος αυτή η ανασφάλεια που έχει απέναντι στα εμβόλια» τόνισε ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης.

Όπως μάλιστα εξηγεί υπήρχαν περιπτώσεις στο Ρέθυμνο όπου ηλικιωμένοι ήθελαν να εμβολιαστούν κρυφά από τα παιδιά τους. «Έχουν έρθει άνθρωποι ηλικιωμένοι τα παιδιά τους τους λένε μη το κάνεις δεν ξέρουμε. Είναι μπερδεμένοι αναποφάσιστοι και μου λένε Μανώλη εσύ τι λες μου λέει η κόρη μου ο γιος μου να μη το κάνω γιατί θα πάθω αυτό θα πάθω εκείνο» πρόσθεσε.

Η 70χρονη κυρία Μαρία, η πρωταγωνίστρια του βίντεο, παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε να κάνει και η ίδια το εμβόλιο δηλώνει πως έχει ήδη κλείσει το ραντεβού της και στέλνει το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

«Ο Μανώλης μου το πε κι αποφάσισα και εγώ να βοηθήσω. Θα το κάνω και εγώ και πρέπει να το κάνει και όλος ο κόσμος. Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνει για να γλιτώσουμε από αυτή την αρρώστια» υπογράμμισε η κυρία Μαρία Μαϊνωλά.

Το σποτ μέχρι και αυτή την ώρα έχει ξεπεράσει τις 62.000 προβολές με τους χρήστες του διαδικτύου να γράφουν στα σχόλια πως γέλασαν μέχρι δακρύων.

Σχετικά άρθρα

Share: