Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας  15/9 –  Τι να προσέξω σήμερα!

Η χθεσινή μέρα στάθηκε για πολλούς πολύ αποκαλυπτική εφόσον η κόντρα του Ήλιου στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα, φανέρωσε μέσα από την ουτοπία της, τι πραγματικά πρέπει να περιμένουμε.

Πέρα από τις εξιδανικεύσεις και τις φρούδες υποσχέσεις, οφείλουμε να δούμε πιο ρεαλιστικά και να προσπαθήσουμε και σήμερα να επιτύχουμε τους στόχους μας κινούμενοι με σύνεση και πρακτικότητα.

Η επιρροή της κόντρας αυτής συνεχίζει να είναι σε ισχύ και πολλά δείγματα έχουν δοθεί. Το πιο σίγουρο είναι, πως αν για κάτι αμφιβάλλουμε έστω και διαισθητικά, θα πρέπει να το παγώσουμε και να αναβάλλουμε την οριστικοποίησή του.

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, γεγονός που μεγεθύνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας άρα με τα υπάρχοντα αστρολογικά δεδομένα, χρειάζεται να μεγεθύνει και την προσοχή μας.

Στην καρδιά του μεσημεριού η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, μας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους αλλά και πιο ρομαντικούς, διπλασιάζοντας τον κίνδυνο ως το απόγευμα να παγιδευτούμε σε λάθος κινήσεις κα επιλογές.

Σήμερα έχουμε και την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, που θα παραμείνει περίπου ενάμισι μήνα, δίνοντας τη δική του διάσταση στην καθημερινότητα.

Γινόμαστε οι καλύτεροι διπλωμάτες και διαμεσολαβητές, επιδιώκουμε συμφέρουσες συνεργασίες, ενώνουμε δυνάμεις και επωφελούμαστε ομαδικά.

Παλεύουμε για το δίκαιο και απεχθανόμαστε το άδικο και τις ανισότητες.

Πρωταγωνιστές της μέρας οι Αιγόκεροι, οι Ιχθύες, οι Παρθένοι και οι Ταύροι, που προσπαθούν να διαχωρίσουν τα φύκια από τις μεταξωτές κορδέλες.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα