Η νέα άφιξη που αναστατώνει τη Μύκονο

Ήταν το καλοκαίρι του 2013 όταν το διάσημο ήδη night club JackieO’ της Μυκόνου παρουσίασε την all day πρότασή του, σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του νησιού πάνω στο λόφο στην πασίγνωστη παραλία Super Paradise, το beach bar restaurant JackieO’. Με κέντρο τις Κυκλάδες, το μαγαζί έγινε brand και ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα όχι μόνο του νησιού και της χώρας, αλλά έγινε και σημείο αναφοράς παγκοσμίως!

Συνεχίζοντας την ίδια επιτυχημένη πορεία και στην ίδια πάντα φιλοσοφία το JackieO’ μας σύστησε φέτος το νέο του project το Yacht Club μια πολυαναμενόμενη άφιξη που ήρθε για να… αναστατώσει τις νύχτες στο νησί!

Μια νέα αποκάλυψη που προστέθηκε στα νυχτερινά δρώμενα της Μυκόνου. Το JackieO’ Yacht Club άνοιξε τις πύλες του στο νησί των ανέμων. Σε μία γνώριμη αλλά ξεχωριστή πλέον τοποθεσία στη Χώρα της Μυκόνου το νέο δημιούργημα του JackieO’ έρχεται να ταράξει τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση και στη Μυκονιάτικη ριβιέρα. Σαν σε πολυτελές ιδιωτικό yacht ξεπροβάλει το νέο διαμάντι του JackieO’. Τα έπιπλα παραπέμπουν σε κατάστρωμα πολυτελούς θαλαμηγού. Με θέα το ηλιοβασίλεμα μπροστά από το παλιό λιμάνι νομίζεις ότι θα σαλπάρεις. Απολαύστε το μεγαλείο δίπλα στη θάλασσα…

Yatch Club by JackieO'
Yatch Club by JackieO'
Yatch Club by JackieO'
Yatch Club by JackieO'
Yatch Club by JackieO'
Yatch Club by JackieO'
Yatch Club by JackieO'

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα