Κατερίνα Γιατζόγλου: Μιλάει για όλα και για το #metoo -«Ηξερα, γι’ αυτό δεν πήγαινα στις πρεμιέρες τους» (βίντεο)

Η Κατερίνα Γιατζόγλου δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν μιλάει, «σπάει» κόκαλα. 

Ειλικρινής κι όποιος αντέξει. 

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε τα σχέδια της και μίλησε για την δυναμικότητα του χαρακτήρα της.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου έκανε αναφορά στις καταγγελίες κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου αποκαλύπτοντας πως ήξερε όλες τις περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας πλην μίας γι΄ αυτό και απέφευγε να δίνει το «παρών» σε πρεμιέρες.

«Όλοι ξέραμε»

«Υπάρχει χρόνια αυτό, ήταν ένα απόστημα. Δεν ξαφνιάστηκα. Εκτός από μία περίπτωση τις ήξερα όλες και δεν είμαι η μόνη. Όλα τα ξέραμε. Δεν πήγαινα σε πρεμιέρα και όταν με ρωτούσαν έλεγα ” γιατί δεν μου πάει”. Γιατί ήξερα και επειδή ήξερα δεν γελούσα καθόλου μαζί τους».

Και συνέχισε: «Υπάρχει πάντα ένα ρατσισμός με τις κακοποιημένες γυναίκες που με θυμώνει: Αυτό το “γιατί δεν το είπε τώρα και όχι πριν 20 χρόνια;” έχει να κάνει με τις συνθήκες. Εκείνη την εποχή μπορεί να είχε ανάγκη τα χρήματα ή τη δουλειά. Πάρα πολλά μπορεί».

«Ο ρατσισμός έχει εξαντληθεί πάνω μου»

Για το αν έχει έρθει αντιμέτωπη η ίδια με τον ρατσισμό απάντησε: «Εγώ είμαι ο ρατσισμός με πόδια. Ο ρατσισμός έχει εξαντληθεί επάνω μου. Έχω στείλει σενάριο σε κανάλι και η απάντηση ήταν “αποκλείεται να το έχει γράψει αυτή. Αποκλείεται να είναι δίμετρη, γυμνασμένη και να το έχει γράψει αυτό».

Η ζωή της παραδέχεται πως είναι μία «βάρκα μπαταρισμένη» υπέρ της καριέρας της που γνώρισε φοβερή επιτυχία. «Δεν έχω κάνει καμία αποτυχία στην επαγγελματική μου καριέρα, το άλλο το ψάχνουμε στη χαμένη Ατλαντίδα».

Τα παιδιά της όμως πάνω από οτιδήποτε στον κόσμο και τα «παράσημά» της, όπως δηλώνει.

Τέλος, σχετικά με το αν της έχε λείχει η τηλεόραση η απάντησή της ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin