Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οργή για τα υπονοούμενα του 40χρονου που εμφανίζεται ως το «μήλο της Έριδος»

Την έντονη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από 36χρονη γυναίκα, προκάλεσαν οι δηλώσεις του 40χρονου άνδρα, ο οποίος εικάζεται ότι ήταν η αιτία που η δράστιδα προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση μέχρι για τα όσα συμβαίνουν, ωστόσο μέσω του δικηγόρου του προχώρησε σε μια δήλωση κατά την οποία υπονόησε ότι υπάρχει άλλος λόγος που συνέβαινε το τραγικό γεγονός εκείνο το πρωινό και αρνείται ότι εκείνος βρέθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Τι υποστηρίζει ο 40χρονος;
«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει», συνέχισε.

«Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», κατέληξε.

Η δήλωση αυτή εξόργισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μέσω του δικηγόρου της απάντησε στο Star χαρακτηριστικά: «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin