Παρίσι

Το Female-G και η Κατερίνα Γιατζόγλου στο Παρίσι – Όλα τα αποκλειστικά νέα της πόλης του φωτός

Από το Παρίσι λοιπόν,την πόλη του φωτός, καθημερινά, θα σας μεταδίδουμε, όλα τα  λαμπερά νέα του Fashion Week, της τέχνης, των γραμμάτων, του αληθινού exclusive glam, της γευσιγνωσίας και των νέων τάσεων!

Παρίσι Κατερίνα Γιατζόγλου

Θα σας ξεναγησουμε στις πιο γραφικές γειτονιές του Παρισιού, στα ωραιότερα πάρκα της Ευρώπης, στα άδυτα διάσημων σχεδιαστών, συγγραφέων, βραβευμένων chefs και τόσων άλλων προσωπικοτήτων, που δεν θέλω να σας τους μαρτυρήσω….

Παρίσι Κατερίνα Γιατζόγλου

Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Λογική απορία. Η μισή μου οικογένεια είναι Γάλλοι, ζουν στο Παρίσι, κι έχω περάσει σχεδόν την μισή μου ζωή εδώ, έχοντας αληθινούς φίλους ζωής. Να κάτι, που δεν ξέρουν τα MME για μένα! Πολλά δεν ξέρουν, γιατί φρόντιζα πάντα να έχω την οικογένεια μου, “προστατευμένη” από τα αδυσώπητα  – συχνά – φώτα της δημοσιότητας.

Παρίσι Κατερίνα Γιατζόγλου

Κάθε μέρα λοιπόν, θα μαθαίνετε τα Παριζιάνικα λαμπερά νέα, από εδώ, από το Female-g, που έχετε τόσο αγαπήσει και σας ευχαριστώ όλους, έναν – έναν!

Παρίσι Κατερίνα Γιατζόγλου

Από αύριο λοιπόν το Παρίσι θα είναι εδώ, στο Female-g  για σας, αποκλειστικά! 

Παρίσι Κατερίνα Γιατζόγλου
Με τον Stephane Ruffier Meray

Ο Stephane Ruffier Meray, έχει αναλάβει, όλο τον σχεδιασμό, των παρουσιάσεων και των συνεντεύξεων, στην πόλη του Φωτός, γιατί είναι ο πλέον ειδικός, expert, στον τομέα αυτό. Είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, εδώ και πολλά χρόνια άλλωστε.

Γιατί πάντα θέλουμε το Παρίσι! 

Κατερίνα Γιατζόγλου

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα