Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο συμπαρουσιαστής – έκπληξη στο «The 2night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η επιτυχημένη εκπομπή του «The 2night Show» επιστρέφουν στο late night πρόγραμμα του ANT1, για την 6η σεζόν κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης, μαζί με την ομάδα του, θα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα και θα υποδέχεται στο στούντιο τους καλεσμένους του ενώ δεν θα λείπουν από την εκπομπή και τα σατιρικά βίντεο με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή..

Φέτος όμως, η εκπομπή επιφυλάσσει μια έκπληξη για το κοινό καθώς μεγαλώνει η ομάδα λίγο περισσότερο αλλά η έκπληξη δεν είναι ότι μεγαλώνει αλλά με ποιο πρόσωπο! Ένας αγαπημένος «μικρός» της ελληνικής τηλεόρασης θα κάνει απολαυστικές guest star εμφανίσεις. Πρόκειται για τον Σπύρο Ντούγια, τον μικρό Σέργιο από τις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος είχε φιλοξενηθεί πέρυσι στο «The 2night Show».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής θα τον βλέπουμε κάποιες φορές στο πλευρό του παρουσιαστή και θα κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους με τον δικό του τρόπο.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα