Νίκος Παπαγγελής: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας και παραολυμπιανικής δίνει μαθήματα θέλησης, δύναμης και ζωής

Γεμάτος θετική ενέργεια και με ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκόρδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο Νίκος Παπαγγελής παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας και 6ος παραολυμπιονίκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 22χρόνος Νίκος μίλησε για τη μεγαλειώδη μέχρι τώρα πορεία του στον αθλητισμό, τον καρκίνο, τον ακρωτηριασμό του ποδιού του, αλλά και πως όλο αυτό έγινε πηγή δύναμης και θέλησης ώστε σήμερα να φτάσει να είναι ένας σπουδαίος αθλητής με πολλά μετάλλια και διακρίσεις με τελευταία την 6η θέση στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο αλλά κυρίως ένας άνθρωπος γεμάτος θέληση, δύναμη και αισιοδοξία.

Ο Νίκος αντιμετώπισε το πρόβλημά του και κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και συνεχίζει! Πρόσφατα μάλιστα έκανε και το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ποτέ στη ζωή του, όπως είπε ο ίδιος, ανέβηκε στον Όλυμπο και περιγράφει την συγκλονιστική εμπειρία.

Νίκος Παπαγγελής

Τώρα παράλληλα με τον αθλητισμό, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και σκοπός του είναι να ασχοληθεί με τα παιδιά με αναπηρία προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί να κυνηγήσουν τα όνειρά τους όντας και ο ίδιος σε αντίστοιχη θέση και γνωρίζοντας προσωπικά τις δυσκολίες.

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Παπαγγελή στο Πρωινό:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα