Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 28/9 – Τι να προσέξω σήμερα!

Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε να ανακινούνται παλιά ζητήματα ακόμα και να τακτοποιούνται και φυσικά έχουμε ακόμα αρκετό διάστημα για να δούμε και άλλα.

Η υπενθύμιση είναι πως κάθε νέα έναρξη που δεν έχει καμία βάση στο παρελθόν, καλό θα ήταν να συζητιέται να ερευνάται αλλά να μην οριστικοποιείται.

Αντίθετα οριστικοποιούνται υποθέσεις που επανεμφανίζονται.

Η σημερινή μέρα ξεκινά με την αρμονική όψη της Σελήνης στους Διδύμους  με τον ανάδρομο Ερμή.

Ως το μεσημέρι, το διάστημα είναι ιδανικό για συναντήσεις, συζητήσεις, έρευνα αγοράς, διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις, διακανονισμούς και οτιδήποτε ανταλλάσσεται εποικοδομητικά.

Η επικοινωνία μας είναι πειστική και πάνω από όλα επιδιώκουμε να μην αδικήσουμε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που γινόμαστε αναποφάσιστοι και αναβλητικοί.

Στις 4.35 το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και ως το τέλος της ημέρας, γινόμαστε όλο και περισσότερο συναισθηματικοί.

‘Εχουμε ανάγκη να μείνουμε σπίτι, να αισθανθούμε χαλαροί και να απολαύσουμε σπιτική θαλπωρή και φαγητό.

Ωστόσο βρισκόμαστε ήδη στην επιρροή της αρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο και ειδικά  το βράδυ, αισθανόμαστε να μας διαπερνά μια ιδιαίτερη ευαισθησία.

Γινόμαστε άκρως ερωτικοί και δημιουργικοί και μπορούμε να βιώνουμε μια πολύ ξεχωριστή νύχτα!

Η μέρα ως το μεσημέρι είναι πολύ ευνοϊκότερη για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους και το βράδυ ιδιαίτερα οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Ταύροι, παραδίνονται σε υπέροχες διεξόδους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin