Οι δύο άντρες του ζωδιακού που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη σχέση τους

Η αφοσίωση κρύβει κάτι το απόλυτο και λίγα ζώδια το ακολουθούν. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι τα δύο ζώδια που θα μείνουν πιστά και αφοσιωμένα στη σχέση τους. Οι άντρες αυτών των ζωδίων είναι προσκολλημένοι στις συντρόφους τους και δεν πρόκειται να τις απατήσουν. Οι πειρασμοί απλά δεν υπάρχουν, δεν τους βλέπουν.

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος όταν ερωτευτεί και αγαπήσει θα είναι ο πιο αφοσιωμένος άντρας του κόσμου. Σίγουρα τον συγκινεί η εξωτερική εμφάνιση, αλλά ερωτεύεται τον άνθρωπο, το μυαλό, την ποιότητα της συντρόφου του. Το σεξ δεν είναι ο απόλυτος παράγοντας για να τον βάλει στον πειρασμό και να κυνηγήσει κάτι εκτός σχέσης. Είναι μονογαμικός, αγαπάει, προσφέρει και προστατεύει την σύντροφό του. Θα κάνει σχέση, θα συγκατοικήσει και αν όλα πάνε καλά θα παντρευτεί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ αυστηρός στις επιλογές του. Ο άντρας Αιγόκερως μέχρι να ερωτευτεί και να αγαπήσει, έχει περάσει από 40 κύματα το ταίρι του. Αφού καταλήξει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του, κλειδώνει ο εγκέφαλός του και μένει πιστός και αφοσιωμένος, δεν θέλει και δεν τον έλκει εγκεφαλικά καμία άλλη. Χρειάζεται αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί μέσα σε μία σχέση.

Photo cover:pixabay.com/Deborah Jackson

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin