Παρίσι: Georges Makaroun – H απόλυτη χλιδή της Haute couture

Ο Georges Makaroun είναι το απόλυτο talk of the town του Παρισιού. Ένας νέος σχεδιαστής λιβανέζικης καταγωγή που κάνει γνήσια Haute couture και έχει ήδη κατακτήσει το Παρίσι. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής που οι γνωστές πελάτισσες της υψηλής ραπτικής εμπιστεύονται απόλυτα για να τις ντύσει.

Ο Georges Makaroun μέσα σε λίγα χρόνια έκανε επανάσταση στην αυθεντική Haute couture. Τα καλύτερα υλικά και υφάσματα, όλα φτιαγμένα στα χέρι και φυσικά sur mesure. Άλλωστε αυτή είναι η Haute Couture, δεν βγάζει νούμερα, ένα ρούχο σε αντίθεση με την prêt-à-porter.

Η συλλογή του σχεδιαστή Georges Makaroun είναι ένα αφιέρωμα σε μια κομψή και casual γυναίκα, η παρουσίαση έγινε στο νέο εκθεσιακό χώρο του στη λεωφόρο Montaigne. Ο Georges δημιούργησε σιλουέτες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1920, φορέματα με αρχιτεκτονικά σχήματα με κορσέδες δεύτερου δέρματος, μελετημένες λεπτομερώς, ικανές να συνδυάσουν την παράδοση της ραπτικής με τη νεωτερικότητα. 

Ιταλική δαντέλα, μετάξι και ταφτάς είναι στολισμένα με κεντήματα στο χέρι. Οι δημιουργίες γίνονται στο ατελιέ της Βηρυτού, κάθε ρούχο διαρκεί έως και 300 ώρες εργασίας. 

Δείτε την αποκλειστική συνένετυξη του Georges Makaroun στην Κατερίνα Γιατζόγλου στο Παρίσι:

Δείτε κάποιες από τις Haute couture δημιουργίες του:

Georges Makaroun
Georges Makaroun
Georges Makaroun
Georges Makaroun
Georges Makaroun
Georges Makaroun
Georges Makaroun

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin