Μαντόνα: Ξάπλωσε στο γραφείο του Τζίμι Φάλον και έδειξε τα εσώρουχά της!

Η Μαντόνα έδωσε ακόμα ένα show όταν βρέθηκε καλεσμένη στην πασίγνωστη εκπομπή του Τζίμι Φάλον, “The Tonight Show” και δεν εννούμε show από αυτά που γνωρίζουμε αλλά από εκείνα που ειδικά τον τελευταίο καιρό η 63χρόνη σταρ συνηθίζει… Απολαμβάνει να προκαλεί η Μαντόνα με όσα λέει και όσα κάνει και δεν χάνει ευκαιρία να το κάνει στις κάμερες και τις συνεντεύξεις της.

Έτσι λοιπόν, η ποπ σταρ καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, μίλησε για το νέο της ντοκιμαντέρ Madame X και όχι μόνο… Βρήκε την ευκαιρία και ξάπλωσε στο γραφείο του, δείχνοντας τα εσώρουχά της… Έδειξε δηλαδή τα οπίσθια της σε όλη την Αμερική!

Το…show ξεκίνησε κάπως έτσι, η Μαντόνα είπε: “Η τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας. Οι καλλιτέχνες είμαστε εδώ για να διαταράσσουμε την ηρεμία. Και έτσι, ελπίζω ότι θα διαταράξω την ηρεμία σας, όχι μόνο αυτό το απόγευμα, αλλά και καθώς βλέπετε το σόου, αλλά ελπίζω με τον καλύτερο τρόπο“.

Λέγοντας αυτά, πετάχτηκε από τη θέση της και ξάπλωσε στο γραφείο, μπροστά από τον παρουσιαστή, ο οποίος πανικοβλήθηκε: “Όχι, όχι, Μαντόνα σταμάτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σταμάτα τώρα“. Παράλληλα, έβγαλε το σακάκι του και προσπάθησε να καλύψει το σώμα της σταρ.

Η Μαντόνα σηκώθηκε όρθια και είπε γελώντας: “Κανένας δεν θα δει τίποτα, Θεέ μου”. Aμέσως μετά, χωρίς να την πτοεί κανένας και τίποτα, σήκωσε τη φούστα της και έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα, προτού καθίσει πάλι!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα