3 μικρά μυστικά για την καταπολέμηση της ξηροδερμίας

Η ξηροδερμία είναι μία πάθηση του τριχωτού της κεφαλής που επηρεάζει πολύ κόσμο παγκοσμίως. Οι αιτίες είναι πολλές, από την κακή χρήση προϊόντων για τα μαλλιά, μέχρι και την κατάθλιψη.

Υπάρχουν τρία μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις την ξηροδερμία.

  1. Πρέπει να διαλέξεις το σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπου του δέρματος σου.
Σαμπουάν Κατά της Πιτυρίδας / Ξηροδερμίας

Προτείνουμε το σαμπουάν Κατά της Πιτυρίδας / Ξηροδερμίας της Gerovital. Τα φυσικά εκχυλίσματα και το Bio Capigen, μειώνουν την λιπαρότητα των μαλλιών και αφαιρούν την πιτυρίδα φέρνοντας σε κανονικό επίπεδο την έκκριση σμήγματος, δίνοντας μία υγιή εμφάνιση. 

2. Πρέπει να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πετσέτα χωρίς να τα τρίβεις, όσο μπορείς να αποφεύγεις το πιστολάκι.

3. Πρέπει να κάνεις χρήση ειδικών μασκών και serum.

Ορός (serum) κατά της Τριχόπτωσης

Προτείνουμε το Anti-hair loss serum της Gerovital. Τα βασικά βιοδραστικά συστατικά του ορού είναι το Procapil που εμποδίζει την ατροφία του θύλακα και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και το Biocapigen που ρυθμίζει την έκκριση των αδένων στο τριχωτό της κεφαλής για την υγιή ανάπτυξη της τρίχας. Εφαρμόστε τον ορό όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ρίζα, όταν τα μαλλιά είναι υγρά και φρεσκολουσμένα και κάντε μασάζ για περίπου 2-3 λεπτά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Τα βιοδραστικά συμπλέγματα procapil και biocapigen, ενεργούν συνδυαστικά για την εξάλειψη των αιτιών που ατροφούν τη ρίζα και αναστέλλουν τον σχηματισμό νέων θυλάκων. Έτσι βελτιώνεται ο κυτταρικός μεταβολισμός και ενεργοποιείται η ανάπτυξη των μαλλιών και η ενίσχυση των ριζών.

Photo cover:pixabay.com/Free-Photos 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin