Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω – Δεν θα πάω στην εκπομπή του αν με καλέσει»

Η Μαρία Ηλιάκη απαντάει στο πως είναι οι σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, αφού σχολίασε την επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα, την προσκάλεσε στην εκπομπή του. Η Μαρία Ηλιάκη από τη μεριά της, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τη πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τι λες τώρα», εκφράζοντας το παράπονο της, ότι ο παλιός της φίλος δεν της ευχήθηκε προσωπικά για το μωρό που έφερε στον κόσμο.

Ωστόσο για την τηλεοπτική επικοινωνία μέσω των εκπομπών τους μίλησε χθες η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας πως αυτήν την περίοδο τουλάχιστον δεν θα ήθελε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το “Ξαναδέστε τους”. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαστε απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει.

Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα