Κάνιε Γουέστ

Κάνιε Γουέστ: Στην ιδιοκτησία του είναι πλέον μια βίλα… 57 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Αμερικανός ράπερ, παραγωγός, και επιχειρηματίας Κάνιε Γουέστ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε την επιτυχία του 10ου άλμπουμ του Donda στο Billboard 200, αγοράζοντας μια έπαυλη 500 τ.μ. στο Μαλιμπού, αξίας… 57,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αγορά «έκλεισε» τον προηγούμενο μήνα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Dirt», η αρχική προσφορά ήταν για 75 εκατομμύρια δολάρια. 

Μία πηγή αναέρει στο People.«Με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, με έμφαση στο φως. Ήταν στην αγορά για πάνω από ένα χρόνο πριν το αγοράσει ο Κάνιε» – «Είναι ιδανικό για εκείνον. Είναι πολύ χαρούμενος που είναι ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του απίστευτου σπιτιού».


Η πολυτελής οικία ανήκε στον πρώην χρηματιστή της Wall Street, Ρίτσαρντ Σακς. Σύμφωνα με το Forbes ο τραγουδιστής είναι ο πιο πλούσιος Αφροαμερικανός στον πλανήτη. 

Τώρα, ο Κάνιε «αποχωρίζεται» το ράντσο του στο Κόντι του Ουαϊόμινγκ 4.000 στρεμμάτων, πουλώντας το για 11 εκατομμύρια δολάρια, επιβεβαιώνει το People. Με πανοραμική θέα στα Βραχώδη Όρη, το ράντσο βρίσκεται μόλις 52 μίλια από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Το TMZ ανέφερε ότι είχε κοστίσει στον ράπερ 14 εκατομμύρια δολάρια. 

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin