Ο Φουρθιώτης πόσταρε φωτό μέσα από το ΚΑΤ: Σε 3 μήνες θα περπατήσω ξανά (φωτό)

Φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, στο οποίο παραμένει για νοσηλεία λόγω του ατυχήματος που είχε μετά την αποφυλάκισή του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του, καθώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό του ισχίο.

Στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης γράφει:
Μέσα στις δυσκολίες της ζωής, που μπορεί να είναι πολλές, το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα της υγείας, που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις ή να αναρωτηθείς το γιατί! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσεύχεσαι να γίνεις το συντομότερο καλά, να μπορέσεις να σηκωθείς να περπατήσεις, να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά!

Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξαναπερπατήσω θέλει υπομονή και πίστη!!! Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη ματιά! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας. Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου KAT για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά και στην συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ το θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μην χάνετε την ελπίδα και να έχετε υπομονή, γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα