Η 13χρονη κόρη της Μίλα Γιόβοβιτς έχει γίνει ίδια η μητέρα της (φωτό)

Με γονείς τη διάσημη ηθοποιό Μίλα Γιόβοβιτς και τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Πολ Αντερσον, η 13χρονη Εβερ δεν θα μπορούσε παρά να κληρονομήσει το πάθος τους για την υποκριτική.

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μίλα Γιόβοβιτς μάς έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της, η οποία της μοιάζει υπερβολικά!

Η Εβερ έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη όταν ήταν 9 ετών, στην ταινία Resident Evil: The Final Chapter, όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της.

«Κάποιοι από εσάς αναρωτιέστε αν είναι καλό που αφήνω το παιδί μου να εργαστεί στον χώρο του θεάματος τόσο μικρή. Προσωπικά, πιστεύω ότι το σημαντικότερο που μπορεί να κάνει ένας γονιός είναι να βοηθήσει τα παιδιά του να βρουν το πάθος τους, ώστε να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα να βρει κανείς, γιατί “το να κάνεις αυτό που αγαπάς” μπορεί να μη συμβεί ποτέ για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά αφού την εμπόδισα να ξεκινήσει την πορεία της στην υποκριτική, όταν ήταν ακόμα πιο μικρή, η Έβερ έκανε υπομονή, δούλεψε σκληρά και δεν ξέχασε ποτέ ποιος ήταν ο στόχος, ο οποίος ήταν να γίνει ηθοποιός» έχει δηλώσει η διάσημη Μίλα για την κόρη της.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin