Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναστατώνει τη Νέα Υόρκη

Η μεγάλη επιστροφή μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ, το reboot του αγαπημένου Sex and the CityAnd Just Like That κάνει πρεμιέρα στα τέλη του έτους και αναμένεται να μας καθηλώσει με τις νέες περιπέτειες της Carrie Bradshaw και της υπόλοιπης παρέας.

Μεγάλο κομμάτι πάντα του Sex and the City ήταν η μόδα και το στυλ. Η Κάρι Μπράντσο ήταν (και παραμένει;) στυλιστικό είδωλο για τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Κατά τη διάρκεια της σειράς αλλά και των ταινιών κάποια από τα outfits της Κάρι Μπράντσο έχουν χαρακτηριστεί (και δικαίως) εμβληματικά ενώ πολλές από τις εμφανίσεις της έχουν εμπνεύσει τις γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι ενδυματολόγος του Sex and the City ήταν η εκκεντρική και εμβληματική ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ, η οποία ήταν η υπεύθυνη για τη στυλιστική ταυτότητα της σειρας. Δεν είναι λίγοι άλλωστε όσοι υποστηρίζουν ότι μέρος της επιτυχίας της σειράς υπήρξε η Πατρίτσια Φιλντ. Μπορεί τώρα το σίκουελ να γίνεται χωρίς την Πατρίτσια Φιλντ αλλά είναι σαφές ότι την αντιγράφει. Η βραβευμένη Νεοϋορκέζα ενδυματολόγος με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου, δεν επαναπαύεται πάντως στις δάφνες της και συνεχίζει να δημιουργεί με το ίδιο πάθος εμπνευσμένα outfits για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Πάντως με ή χωρίς την Πατρίτσια Φιλντ και το reboot της σειράς ξεχωρίζει για το στυλ και τις εκκεντρικές εμφανίσεις. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναστατώνει τη Νέα Υόρκη καθημερινά πλέον με τα γυρισμάτα του And Just Like That. Δείτε ένα παράδειγμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα