Νεαρός Βρετανός φτιάχνει τη μπριζόλα των 1.500 λιρών του Salt Bae με μόλις 65 λίρες!

Ο διάσημος στα social media Χάρισον Γουέμπ και ιδιαίτερα στο TikTok και το Youtube κατάφερε να φτιάξει την «χρυσή μπριζόλα» του Τούρκου Νουσρέτ με 23 φορές μικρότερο κόστος!

Ο νεαρός από το Λονδίνο έφτιαξε στο σπίτι του την χρυσή μπριζόλα Tomahawk του Salt Bae που ο διάσημος Τούρκος χρεώνει  1.500 λιρών, αποκαλύπτοντας το πραγματικό κόστος για την παρασκευή που φημισμένου πιάτου και η τιμή προκαλεί σοκ!

Ο Χάρισον Γουέμπ, ανέβασε το βίντεο με την διαδικασία παρασκευής της μπριζόλας Tomahawk στα social media και το αποτέλεσμα είναι όμοιο με το πιάτο του διάσημου Τούρκου σεφ.

Ο Νουσρέτ έχει ανοίξει το δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο και έχει λάβει διάφορες κριτικές και σχόλια με τα περισσότερα να αφορούν στις υπερβολικά υψηλές τιμές που χρεώνει τις φημισμένες μπριζόλες του. Με αφορμή τις αποδείξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας με τις εξωφρενικές τιμές (και τη θύελλα αντιδράσεων), ο Χάρισον θέλησε να δει πόσο κοστίζει το αντίστοιχο πιάτο αν το έφτιαχνε στο σπίτι του.

Πήγε για ψώνια και πήρε βούτυρο με 2 λίρες, θυμάρι με 70 πάουντς και σκόρδο με 60 πάουντς. Στη συνέχεια βρέθηκε σε ένα ντόπιο κρεοπώλη από τον οποίο αγόρασε την μπριζόλα Tomahawk βάρους 1,4 κιλών που του κόστισε περίπου 33 λίρες. Τα πακέτο με φύλλα χρυσού του κόστισαν 28 λίρες. Και ξεκίνησε την παρασκευή: «Αλατίστε το καλά και βάλτε το στον φούρνο. Αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί και στη συνέχεια καλύψτε την με τον χρυσό», είπε ο Χάρισον, που τελικά η περίφημη μπριζόλα του Νουσρέτ του κόστισε μόλις 65 λίρες.

Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που μόλις είδαν την ανάρτηση, σχολίασαν ότι η ποιότητα του κρέατος δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Νουσρέτ. Πρόκειται για το φρέσκο ​​Wagyu Tomahawk που χρησιμοποιεί ο Τούρκος σεφ. Ωστόσο, μια γρήγορη αναζήτηση δείχνει ότι το συγκεκριμένο κρέας κοστίζει λιγότερο από 150 λίρες.

Δείτε το βίντεο του νεαρού:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα