Μαντόνα: Αναπαριστά γυμνή σε φωτογράφιση τον θάνατο τη Μέριλιν Μονρόε

Η Μαντόνα φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού V όπου αντιγράφει τη σκηνή του θανάτου της Marilyn Monroe, απόφαση που προκάλεσε ακόμα και τους θαυμαστές της εκκεντρικής σταρ.

Είναι γεγονός ότι η Μαντόνα αρέσκεται στο να προκαλεί με διάφορους τρόπους από κάτι που θα κάνει πάνω στη σκηνή μέχρι κάτι που θα πει σε μια συνέντευξη.
Αυτή τη φορά η διάσημη ποπ σταρ φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού V όπου φέρεται μεταξύ άλλων να αντιγράφει τη σκηνή του θανάτου της θρυλικής Marilyn Monroe, η οποία το 1962 βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από υπερβολική χρήση χαπιών.

Η φωτογράφιση που έκανε με το διάσημο φωτογράφο Steven Klein προκάλεσε σάλο όχι γιατί τις πολλές ημίγυμνες πόζες της Μαντόνα αλλά προφανώς για το θέμα της, δηλαδή την αναπαράστασης της Μέριλιν Μονρόε και ιδιαίτερα τον θάνατό της. H «Βασίλισσα της ποπ» επέλεξε σκηνή εμπνευσμένη από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, την τελευταία φωτογράφηση της Μονρόε έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Όπως ήταν φυσικό η νέα αυτή φωτογράφιση της διάσημης ποπ σταρ προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. Γράφτηκαν πολλά αποδοκιμαστικά σχόλια, όπως: «Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε να αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε» έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον. 

Οι θαυμαστές της και όχι μόνο, όπως φαίνεται, δεν κατάλαβαν την επιλογή της να «υποδυθεί» την σταρ του Χόλιγουντ. Πολλοί απάντησαν, γράφοντας: «Αηδιαστικό και ακατάλληλο» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό μου προκαλεί αηδία. Είναι πολύ κακόγουστο».

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες εμφανίζονται μπουκάλια από χάπια σ’ ένα τραπέζι δίπλα από το κρεβάτι όπου είναι ξαπλωμένη. Σίγουρα πρόκειται για μια αναφορά στις φήμες που θέλουν την Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει από υπερβολική δόση χαπιών.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin