Χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αρχικά ήταν οι σπόντες του Νίκου Κοκλώνη, μετά το story της Soula Glamorous και έπειτα η ατάκα όλο νόημα από την Σάσα Σταμάτη.

Τι ισχύει τελικά; Έχει χωρίσει το ζευγάρι; Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο φίλος της Κατερίνας Καινούργιου και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, άφησε υπονοούμενα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στα δύο live που η Κατερίνα Καινούργιου αντικατέστησε την Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, της αφιέρωσε ένα τραγούδι, το «έρωτα θέλει η ζωή» και στο green room έγινε χαμός με την παρουσιάστρια να το χορεύει και να αναστενάζει!

Αυτό που επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται εδώ και αρκετές ημέρες ήταν ένα story που έκανε στο Instagram η Soula Glamorous, η οποία ως γνωστό γνωρίζει όλα τα μυστικά της ελληνικής showbiz!  Όταν την ρώτησαν σε ένα Q&A αν το ζευγάρι τελικά, έχει χωρίσει, εκείνη απάντησε: «Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε».

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι SOULA-403x600-1.jpg

Στην εκπομπή της Δευτέρας 1/11 ακούστηκαν και κάποια σχόλια στον αέρα του «Super Κατερίνα» που προκάλεσαν ερωτηματικά καθώς η Σάσα Σταμάτη που αποχώρησε από το J2US ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου και η κουβέντα είχε ενδιαφέρον… «Ξέρω ότι ακύρωσες μια σημαντική συνέντευξη που είχες στην εφημερίδα για χάρη μου, για τα μάτια μου. Κάνε κάτι εσύ για τα μάτια μου γιατί κανένας άλλος δεν κάνει κάτι για τα μάτια μου, οπότε σε ευχαριστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Σάσα Σταμάτη να την ρωτάει: Χώρισες; Η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία και η Σάσα Στάματη το επανέλαβε και τότε της είπε η παρουσιάστρια: Έλα, κάτσε κάτω τώρα. Έλα τώρα. Από μένα έχεις συνέντευξη; και ο διάλογος έληξε με τη Σταμάτη να λέει: Τα καλύτερα έρχονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε η παρουσιάστρια βγήκε με φίλους της για ποτό, ενώ ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν ταξίδι στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin