Χάρι – Μέγκαν: To ηχηρό «όχι» στη βασίλισσα Ελισάβετ

Τι και αν πολλοί περίμεναν πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξίδευαν τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο ώστε να περάσουν τις γιορτές με την βασιλική οικογένεια και να δουν από κοντά την βασίλισσα η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της; Το πρώην βασιλικό ζεύγος πήρε την απόφαση να μείνει και φέτος στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως το παλάτι έστειλε πρόσκληση στους Sussexes, ωστόσο εκείνη αρνήθηκαν καθώς φαίνεται πως δεν επιθυμούν να προκαλέσουν φρενίτιδα.

Πηγή από το παλάτι αναφέρει: «Υπάρχει μεγάλη προετοιμασία για την οργάνωση των οικογενειακών γιορτών της βασιλικής οικογένειας και το προσωπικό γνωρίζει ήδη πως ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα έρθουν, αν ήταν το ταξίδι στο τραπέζι, η οικογένεια θα το γνώριζε ήδη», ενώ άτομο από το περιβάλλον της μιλώντας στο Page Six προσθέτει: «Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της βασίλισσας χωρίς τον σύζυγό της και όλοι πίστευαν πως η οικογένεια θα ήταν στο πλευρό της σύσσωμη. Όλοι όμως κατανοούν απόλυτα πως αν επέστρεφαν ο Χάρι με την Μέγκαν θα υπήρχε φρενίτιδα».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα