Τα δύο ζώδια που είναι γεννημένοι σταρ

Καλλιτέχνες υπάρχουν πολλοί, σταρ όμως λίγοι. Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι γεννημένοι σταρ. Ο Λέων και ο Υδροχόος κλέβουν τα βλέμματα όλων 24 ώρες το 24ωρο με ότι και αν κάνουν. Τους λούζει ένα ιδιαίτερο φως επιτυχίας που όλοι το ζηλεύουν

Λέων

Ο ήλιος είναι πάνω από το κεφάλι του Λέων και φωτίζει τους πάντες. Είναι πολύ δημιουργικός, οργανωτικός και με το κατάλληλο επιτελείο πετυχαίνει πάντα το στόχο του. Επιδιώκει να είναι στην επικαιρότητα τόσο με τη δουλειά του, όσο και με μικρές ίντριγκες που είναι απαραίτητες στη showbiz. Συνήθως κινείται στο χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου. Του αρέσει η πολυτέλεια και είναι άκρως καλαίσθητος. Αυτό είναι ακριβώς που εκτιμάει το κοινό του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι αυτόφωτος. Είναι ένας γεννημένος σταρ και κάνει πάντα προχωρημένες δουλειές. Είναι αυτός που ανοίγει το δρόμο για καινούργια καλλιτεχνικά δρώμενα. Εφευρίσκει ιδέες που τις εφαρμόζει και κατακτάει πάντα την κορυφή. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες και λόγο της ιδιομορφίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα έχει ορκισμένους θαυμαστές. Η αντίδραση που βγάζει είναι τόσο δημιουργική, που του χαρίζει μόνο επιτυχίες της κορυφής.

Photo cover:pixabay.com/lynx

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin