Οι συγκινητικές δημοσιεύσεις της Μπέλα Χαντίντ για τον θάνατο του σχεδιαστή και φίλου της Virgil Abloh

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της μόδας από τον τον θάνατό του σχεδιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή της Louis Vuitton  Virgil Abloh σε ηλικία μόλις 41 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Μεταξύ των στενών του φίλων ήταν και το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ η οποία εμφανώς συγκλονισμένη από τον θάνατό του έχει αναρτήσει στο Instagram πολλές φωτογραφίες από κοινές τους στιγμές και σπαρακτικά μηνύματα που δείχνουν ότι η ίδια περνάει δύσκολες στιγμές.

Η Μπέλα Χαντίντ δεν έχει σταματήσει από όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τόσο κοινά τους στιγμιότυπα, αλλά και μερικά από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους.

Επιπλέον, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του, αναρτώντας κοινές τους φωτογραφίες, γράφοντας
«Είμαι χαμένη.. Σήμαινε κάτι για όλους. Αυτή ήταν η μαγική δύναμη που είχε. Έκανε κάθε άτομο που συναντούσε να νιώθει ξεχωριστό με όποιον τρόπο μπορούσε. Ακόμα κι όταν ο κόσμος λυπόταν, έφερνε γέλιο και χρώμα και ομορφιά. Ο τρόπος, που είχε θετικό αντίκτυπο σε οτιδήποτε άγγιζε και πάντα φρόντιζε για τον πολιτισμό του/τον κόσμο του είναι ο λόγος που ήταν ένας άγγελος στην Γη και σήμαινε κάτι για τόσους πολλούς. Η πιο όμορφη ψυχή πολεμιστή. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Έσπασες τα όρια και τα έκανες όλα δικά σου. Μοιράστηκες την αγάπη σου άπειρα. Ο τρόπος που δούλευε ο εγκέφαλός σου ήταν πέρα ​​από κάθετι και ο τρόπος που έκανες τα πάντα στην ζωή σου για την οικογένειά σου, τους φίλους σου και για το καλύτερο… Θα μας λείψεις πολύ V. Πραγματικά με είδες και με στήριξες σε κάθε επίπεδο. Όπως έκανες σε τόσους πολλούς από εμάς. Ένα αιθέριο φως. Πάντα μας ενέπνεες να συνεχίζουμε, να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε ευγενικοί. Ό,τι και αν γινει. Σκέφτομαι, στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου στην όμορφη Shannon του, τα παιδιά τους και την υπόλοιπη οικογένεια Abloh. Είμαι συντετριμμένη. Θα λείψεις τόσο πολύ και θα σε λατρεύουμε V. “Στην αιωνιότητα”. Πέτα ψηλά αδερφέ μου Ζυγέ. Ξέρω ότι παρακολουθείτε τον κόσμο τώρα. Σ’αγαπώ για μια ζωή».

Δείτε τις αναρτήσεις της αλλά και τις φωτογραφίες με τις κοινές τους στιγμές:

Δείτε το βίντεο με τον Virgil Abloh να δίνει συνέντευξη στην Νaomi Campbell:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα