Ζώδια: Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Ώριμες σκέψεις και αποφάσεις για τη ζωή

Η επιθυμία μας για επιτυχία και γρήγορα αποτελέσματα είναι οι αιτίες που τις περισσότερες φορές απογοητευόμαστε και τα παρατάμε, όμως εάν παρατηρήσουμε με προσοχή θα δούμε ότι η ξαφνική επιτυχία μοιάζει με φωτοβολίδα χωρίς διάρκεια.  Την διάρκεια όμως στον χρόνο μας την φέρνουν οι όψεις που σχηματίζονται με τον Κρόνο.

Την 01/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (8ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας μετά από ώριμη σκέψη χωρίς να φοβηθούμε τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν.

Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε ρεαλιστικά τις καταστάσεις γύρω μας, και θα επιβραβευθούν όσοι από εμάς έχουν έτοιμες δεύτερες και τρίτες λύσεις στα σχέδια τους,  δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την αφοσίωση μας στους στόχους μας.

Ιδιαίτερα σημαντική όμως αυτές τις ημέρες θα είναι η ικανότητα μας  να βάζουμε όρια στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά στην δουλειά μας κάτω από κανόνες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτές τις ημέρες θα είναι τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, είναι πολύ σημαντική για τους Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τα σχέδια τους σε σταθερές βάσεις, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά κατά τη διάρκεια όλης της γενέθλιας χρονιάς τους. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Τα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να βάλουν σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια για τα οποία είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν με σοβαρότητα, χωρίς να τους νοιάζει η κούραση. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν την σχέση τους σε επόμενο στάδιο και να αναλάβουν ευθύνες, όπως για παράδειγμα ο ερχομός ενός παιδιού.

Τα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν δουλεύοντας κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα και κανόνες, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, δεν θα διστάσουν να δείξουν με πράξεις τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων με την σοβαρότητα τους και τις εύστοχες παρατηρήσεις τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, αρκετοί από τους φίλους τους θα τους ζητήσουν τις συμβουλές τους στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα τους, και να ακολουθήσουν μια πιο σταθερή πορεία, ενώ οι οικονομικές συμφωνίες που θα προκύψουν αυτή την χρονική περίοδο θα τους δώσουν μια οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα. Ενώ σε ότι αφορά την εικόνα τους, θα βγάλουν προς τα έξω ένα πιο σοβαρό προφίλ.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/hug

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα