Εξώδικο του ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ – Η «κόντρα» συνεχίζεται

Κόντρα με εξώδικα ξεκίνησε μεταξύ του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΪ με την αρχή να κάνει το κανάλι του Φαλήρου και μήλον της έριδος να είναι οι «Ράδιο Αρβύλα». Την περασμένη εβδομάδα το ακατάλληλο βίντεο από το «Big Brother» που διέρρευσε αρχικά στα social media και το internet -κατά πάσα πιθανότητα από τεχνικούς του ριάλιτι, άρα από εργαζόμενους στον ΣΚΑΪ- και έπειτα ποτέλεσε θέμα συζήτησης σε αρκετές εκπομπές, φυσικά δεν θα έμενε ασχολίαστο και από τους«Ράδιο Αρβύλα».

Στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης έγινε μια αναφορά στο συγκεκριμένο βίντεο, ενώ προβλήθηκε και μέρος αυτού, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να το σχολιάζουν με δηκτικό χιούμορ, που είχε παραλήπτη και τον ΣΚΑΪ αλλά και τους υπαίτιους αυτής της διαρροής.

Στον ΣΚΑΪ, ίσως και λόγω της κόντρας πουυπάρχει ούτως ή άλλως με τους «Ράδιο Αρβύλα», επέλεξαν να στείλουν εξώδικο προς τον ΑΝΤ1 ζητώντας να κατέβει το βίντεο με την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος.

Σύμφωνα με το nassosblog, η απάντηση του ΑΝΤ1 ήταν υποστηρικτική προς τους «Ράδιο Αρβύλα», με το αντίστοιχο εξώδικο του καναλιού του Αμαρουσίου να τονίζει στον ΣΚΑΪ ότι το βίντεο που προβλήθηκε, κυκλοφορεί από μέρες στο διαδίκτυο και εκεί ο σταθμός του Φαλήρου δεν έστειλε κανένα εξώδικο, ενώ τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του δεν ήταν διαφορετικά απ’ αυτά που έχουν γίνει σε άλλες εκπομπές αλλά και από χρήστες στα social media.

Όπως φαίνεται, αυτή είναι μόνο η αρχή μιας κόντρας που αναμένεται να απασχολήσει τα media…

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα