Έφη Πίκουλα: «Μιλάνε πολλοί για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν λένε αλήθειες» (βίντεο)

Για την απώλεια του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, τη ζωή της με την Αλίκη, αλλά και τα όσα κάνει τα χρόνια που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» η Έφη Πίκουλα.

«Δεν έχει νόημα να δίνεις συνέντευξη αν δεν έχεις να πεις κάτι επαγγελματικό. Δεν είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Είμαι στο δήμο Βριλησσίων και έχω αναλάβει εδώ και δέκα χρόνια το θεατρικό εργαστήρι», είπε η ηθοποιός.

«Από τη “Λάμψη” έβγαλα πολύ καλά χρήματα. Με τους πρωταγωνιστές της “Λάμψης” δεν έχω κρατήσει σχέσεις, έχουμε χαθεί. Δεν ασχολούμαι με τον ανταγωνισμό, δε με ενδιαφέρει. Εγώ ήθελα να είμαι “Λάμψη” και το ζήτησα από το Φώσκολο», αποκάλυψε η Έφη Πίκουλα.

«Με πήρε η Αλίκη να παίξω στο “Η κυρία δε με μέλλει”, πήγα στην πρόβα, πήρα το ρόλο, αλλά πνιγόμουν από το άγχος. Της τηλεφώνησα και της είπα ότι δε θέλω να παίξω, ότι δεν μπορώ, και μου απάντησε “Ξέρεις κοπέλα μου τι σημαίνει να είσαι στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη;”», είπε η ηθοποιός για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μπήκα στην οικογένεια γιατί ερωτεύτηκα τον αδερφό της, δεν μπήκα με σκοπό. Θαύμαζα την Αλίκη γιατί πέρα από το ταλέντο της ως θεατρίνα, είχε ταλέντο ως γυναίκα. Ήταν φιλόξενη, καλή φίλη, αγαπούσε την οικογένειά της. Με ενοχλεί που λέγονται πράγματα για την Αλίκη και δεν υπάρχει απάντηση. Δεν θέλω να μιλάω. Μιλάνε πολλοί για την Αλίκη και δε λένε αλήθειες και είναι κρίμα. Δε θέλω να μιλήσω, γιατί δεν πρέπει να μιλήσω», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin