Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν περίπου ένα μήνα γεγονός που αν και πλήρως εμβολιασμένος, του δημιούργησε έντονη ανησυχία. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλες εκείνες τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό και τις πρώτες δύσκολες μέρες της νόσησης και περιέγραψε στην κάμερα όλα τα συναισθήματα που ένιωσε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως λέει περισσότερο απ’ όλα, φοβήθηκε ότι μπορεί να μην ξαναέβλεπε το παιδί του, τον Αναστάση, και σκεφτόταν όλα όσα ήθελε να του πει χωρίς να ξέρει από πού να πρωτοξεκινήσει.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια του με τον COVID-19:

«Έχει σχέση με το βιβλίο. Γιατί το βιβλίο έχει να κάνει με μία γυναίκα που αρχίζει να έχει ένα πρόβλημα υγείας και φοβάται ότι δε θα προλάβει να πει στον γιο της αυτά που θέλει να πει. Εγώ το βίωσα αυτό όντα στο σπίτι φοβούμενος ότι, αν κάτι συμβεί και δεν προλάβω να πω κάτι στον γιο μου -επειδή είναι στο τσακ και δεν το ξέρεις. Σου λένε δες το οξυγόνο σου και, αν το οξύμετρο γράψει 89 και πέσει κάτω από 90, μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι εσύ βλέπεις να πηγαίνει 95, 92, 93, 91 και λες ‘κάτσε, υπάρχει περίπτωση σε 5 λεπτά, σε μία ώρα να πάει 89’; Λες, ‘θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω;’ Δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρεις τι γίνεται. Μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που είχαν σχέση και με τον Αναστάση και φανταστείτε σκέφτηκα να κάτσω να γράψω κι εγώ με έναν τρόπο δικό μου κάποια πράγματα», σχολίασε αρχικά ο Αρναούτογλου.

Οι σκέψεις για τον γιο του

«Έχω έναν οκτάχρονο γιο. Δε ζούμε μαζί. Είμαι χωρισμένος. Μένει με τη μαμά του. Έχω να τον δω μία εβδομάδα. Θα τον έπαιρνα το σαββατοκύριακο. Λέω ‘Κι αν τώρα ξυπνήσω το βράδυ και μου πουν, μπήκα στο νοσοκομείο. Κι αν δε βγω από το νοσοκομείο; Έχω και το θέμα των κιλών πλέον. Είμαι παχύσαρκος. Κι αν μου πουν ότι δε θα μπορέσω να βγω; Εγώ δεν του τα ‘πα (του γιου μου), δεν πρόλαβα. Κι άρχισα να κάνω τέτοιες σκέψεις ότι πρέπει να μιλήσω κι εγώ. Λέω ‘Σε παρακαλώ, μπορείς να ανοίξεις την κάμερα να μιλήσω στον Αναστάση;’ Σκέφτηκα να ντυθώ καλά, να κάνω τα μαλλιά μου γιατί ήμουν χάλια. Πώς θα με βλέπει ο γιος μου όταν θα του μιλά. Λες να είναι το τελευταίο βίντεο που θα του στείλω για να με ακούσει ο Αναστάσης; Προλαβαίνω να του πω όλα αυτά που θέλω; Είναι 8 χρονών. Θέλω να του πω για τα 15. Θέλω να του πω για τα 18. Θέλω να του πω για τα 20, για τα 25, για τα 40. Θα προλάβω να του τα πω όλα αυτά. Χιλιάδες σκέψεις που ευτυχώς δε χρειάστηκαν, γιατί είμαι εδώ».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin