Βάσω Λασκαράκη: Την «έπεσαν» στην ηθοποιό για τη φωτό με τα κουτάβια -Έξαλλη η Εριέττα Κούρκουλου

Μια φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη στο Instagram με τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο στάθηκε αφορμή να προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

Ανάμεσα σε εκείνους που τάχθηκαν κατά της Βάσως Λασκαράκη να δημοσιοποιήσει τη γέννα του σκύλου της, αφού πολλά αδέσποτα βρίσκονται σε καταφύγια και δεν μπορούν να βρουν σπίτι, ήταν η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Αρχικά, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε στο Instagram για τη Βάσω Λασκαράκη:

«Δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά, αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Στη συνέχεια, και η Κατρίνα Τσάνταλη τοποθετήθηκε, γράφοντας στη Βάσω Λασκαράκη:

«Είναι πανέμορφα τα κουτάβια, όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει δώσει καμία απάντηση, ενώ στο επίμαχο post έχει πολλά αρνητικά σχόλια που η ηθοποιός δεν στείρωσε το σκυλί της.

Και μπορεί η ηθοποιός να μην απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από κάποια instastories, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ, γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε, εμένα να καταγγείλετε.

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο, ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει, σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιό μου, ελεύθερο, εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν, όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι, δεν το στείρωσα όπως δεν έχω κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη, όπως συνέβη τώρα. Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, αλλά δεν έχω μάθει την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο Θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ, να είστε όλοι καλά, με υγεία», έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου προκάλεσε την οργή της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία τοποθετήθηκε ξανά στο Instagram, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν περίμενε εν έτη 2021 οι άνθρωποι να έχουν τη νοοτροπία «δικός μου είναι ο σκύλος, ό,τι θέλω κάνω!».

Η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα της στείρωσης εν έτη 2021… ”Δικός μου είναι ο σκύλος, ό,τι θέλω κάνω!”. Από εκεί ξεκινάει το κακό. Από ανθρώπους, δηλαδή, που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Όλοι ένα.

Τρέξανε διάφοροι να επιτεθούν στην Κατρίνα Τσάνταλη -να επιτεθούν σε έναν άνθρωπο δηλαδή που, όπως εγώ, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση, έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να μαζεύει τα σπασμένα ανθρώπων που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Των νταήδων που δεν στειρώνουν τον σκύλο τους γιατί είναι ανασφαλείς με τον ανδρισμό τους. Των δήμων, που κάνουν τα κονδύλια χαρτοπόλεμο και διατηρούν ζώα σε δραματικές συνθήκες. Και, βέβαια, αυτών που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι είναι λάθος να παρεμβαίνουμε στη φύση!!! Πού την είδατε τη φύση; – που έτσι όπως τα κάναμε, τη βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση;

Τα σκυλιά μας σαπίζουν μέσα σε κλουβιά και επειδή αποφασίζει κάποιος ότι είναι δικαίωμά του, θα στερήσει 5-12 σπίτια από αυτά τα ζώα, καταδικάζοντάς τα σε μια ζωή μοναξιάς και στέρησης;;; Όχι! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί τα έχουμε κάνει σκατά! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί η κάθε σου απόφαση επηρεάζει όλους μας! Ξοδεύουμε τα προσωπικά μας χρήματα και τον χρόνο μας για να μαζέψουμε τα χάλια της χώρας μας και κρινόμαστε εμείς; Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!! Σοβαρευτείτε!!!».

Σχετικά άρθρα


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin