Τα 2 υπερτυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου

Στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου, που θα φέρει πολλές αλλαγές, σε διάφορα επίπεδα. Δύο ζώδια θα είναι πολύ τυχερά. Ο Λέων και ο Αιγόκερως θα είναι οι υπερτυχεροί του Δεκεμβρίου.


Λέων

Ο Λέων έχει τον Ήλιο με το μέρος του. Θα του δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του και θα προχωρήσει σε νέα ξεκινήματα. Ο έρωτας του χτυπά την πόρτα, μετά από πολλά χρόνια. Θα αφεθεί ελεύθερος και θα επανεκτιμήσει τον εαυτό του, θα νιώσει δυνατός και θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Θα βιώσει την εκτίμηση, την αφοσίωση και τη ζεστασιά που έχει στερηθεί εδώ και χρόνια. Για τον Λέων η προσωπική του ευτυχία είναι ένα δύσκολο επίτευγμα, επειδή στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Θα έχει οικονομική άνοδο.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21 Δεκεμβρίου και αυτό θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που τον ταλαιπωρούσαν για χρόνια. Θα πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του και θα εκπληρώσει παλιές επιθυμίες που έχει απωθημένο. Θα έρθουν κοντά του άνθρωποι από το παρελθόν, που θα τον βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά του θα ανθήσουν ξαφνικά και θα περάσει πολλές ευχάριστες στιγμές τις εορτές.

Photo cover:pixabay.com/valentine

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα