Τζορτζ Κλούνεϊ

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Μου έχουν κάνει πρόταση 35 εκατ. δολαρίων για δουλειά μιας ημέρας αλλά την απέρριψα»

Πρόσφατα σε συνέντευξη στον Guardian ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι κάποτε του έκαναν πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων για δουλειά μιας ημέρας, αλλά εκείνος την απέρριψε. 

Έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. Η εταιρεία τεκίλα Casamigos, της οποίας ήταν συνιδρυτής, πουλήθηκε για 1 δισεκατομμύριο δολάρια πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ εξασφαλίζει υψηλές αμοιβές και από διαφημίσεις. Η ερώτηση λοιπό ήταν αν σκέφτεται ποτέ «έχω αρκετά χρήματα τώρα;». 

Με αφορμή την ερώτηση αυτή ο ηθοποιός, αποκάλυψε μια επαγγελματική πρόταση 35 εκατ. δολαρίων που του έγινε αλλά εκείνος την απέρριψε. Συγκεκριμένα απάντησε: «Λοιπόν, ναι. Μου πρόσφεραν 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για διαφημιστικό μιας αεροπορικής εταιρείας. Αλλά το συζήτησα με την Αμάλ και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει», απάντησε, αναφερόμενος στη σύζυγό του.  

«Σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος, είναι αμφισβητήσιμη κάποιες φορές, οπότε σκέφτηκα “Αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει”», εξήγησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. 

Στην ίδια συνένετυξη ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε εκτενώς και για τα δίδυμα παιδιά του, που είναι πλέον τεσσάρων ετών αλλά και για την καριέρα του και τις πολύ επιλεκτικές επιλογές που μπορεί πλέον να κάνει.

Η νέα του ταινία, «The Tender Bar», είναι η δεύτερη που σκηνοθετεί χωρίς να παίζει. Ρωτήθηκε λοιπόν αν έχει αρχίσει να «κόβει ταχύτητα» σε ό,τι αφορά την υποκριτική, λόγω ηλικίας ή επειδή θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και ο Τζόρτζ Κλούνεϊ απάντησε:

«Γενικά, δεν υπάρχουν τόσο πολλοί σπουδαίοι ρόλοι και δεν χρειάζεται να παίζω. Η σύζυγός μου κι εγώ κάναμε αυτή τη συζήτηση όταν έκλεισα τα 60 το καλοκαίρι», απάντησε και συμπλήρωσε ότι εν μέρει αυτό οφείλεται στο ότι «θέλουμε απλά να σιγουρευτούμε ότι ζούμε τις ζωές μας».

Βέβαια, ετοιμάζεται να πάει στην Αυστραλία για μία ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι στη Βρετανία για ένα φιλμ με τον Μπραντ Πιτ. 

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα