Έλενα Ακρίτα για Σάσα Σταμάτη: «Ένα τσόκαρο δεν γίνεται γόβα όσο και αν προσπαθήσει»

Το απίστευτο περιστατικό το οποίο είχε πρωταγωνίστρια την Σάσα Σταμάτη και τους «φίλους» της, στο θέατρο Τζένη Καρέζη κατά τη διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου «φίλους», προκάλεσε -και ορθώς- έντονες αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου, των κομμάτων, δημοσιογράφων, της ΕΣΗΕΑ και φυσικά των χρηστών των social media. Όλα τα χρόνια που η Σάσα Σταμάτη είναι στο τηλεοπτικό προσκήνιο τη διακρίνει μια έπαρση που άλλοτε της έχει βγει σε καλό και άλλοτε όχι. Εξ ου και η «απάντησή» της μέσω των social media με τη οποία όχι μόνο δεν δείχνει να μετανιώνει για αυτό που έκανε αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί πολύ σωστή την κίνησή της και λέει… έτσι είναι και σε όποιον αρέσει!

Το… σόου της Σάσας Σταμάτη σχολίασε με τον γνωστό καυστικό της τρόπο και η Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα που είναι γνωστό ότι δεν… χαρίζεται όταν μιλάει, έκανε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για την πρωτοφανή κίνηση της Σάσας Σταμάτη να κάνει «ντου», για «χάρη» του Βαγγέλη Μαρινάκη, στη σκηνή του θεάτρου «Καρέζη», τη στιγμή που ο γνωστός stand up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος σατίριζε τον εφοπλιστή και μιντιάρχη, αλλά και μια τρίτη που περιέχει το χθεσινό σχετικό με το ζήτημα, άρθρο της.

Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις της, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για «θηλυκό Φουρθιώτη που δηλώνει δημοσιογράφος και κυκλοφορεί με μπράβους και κάνει τσαμπουκάδες σε θέατρα» και επανήλθε με νέα ανάρτηση και διερωτήθηκε αν η Σάσα Σταμάτη θα περάσει αυτόφωρο, καθώς το 24ωρο δεν έχει περάσει ακόμη.

Σε σχόλιο της μάλιστα κάτω από την ανάρτησή της έγραψε με σκωπτικό ύφος: «Ένα τσόκαρο δεν γίνεται γόβα όσο κι αν προσπαθήσει».

Οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο Facebook:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin