Ο Βασίλης Μπισμπίκης έξαλλος στο αεροδρόμιο: «Να εξαφανιστείτε»

H σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είναι γνωστή εδώ και καιρό ενώ πρόσφατα οι δύο τους έκαναν και επίσημα κοινή εμφάνιση. Το ζευγάρι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media και σχετικές πληροφορίες αλλά και φήμες για τη σχέση τους γίνονται γνωστές καθημερινά.

Κάθε τους κοινή έξοδος, αποτελεί πλέον αιτία κι αφορμή για νέο δημοσίευμα. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί και είναι ευτυχισμένοι, είναι γεγονός αυτό. Όπως γεγονός είναι ότι οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες δεν τους αφήνουν… σε ησυχία.
Κάτι τέτοιο έγινε και χθες στο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν στις πύλες του αεροδρομίου, τους περίμενε η κάμερα του Πρωινού.
Βέβαια εδώ να πούμε ότι και οι δημοσιογράφοι που πάνε στο αεροδρομιο ή όπου αλλού από κάπου έχουν πάρει την πληροφορία, κάποιος τους έχει ενημερώσει ποιος ταξιδεύει, από που έρχεται και με ποιον είναι…

Στη συγκεκριμένη στιγμή, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από το ζευγάρι, με τον ηθοποιό αρχικά να μην μιλά και τη Δέσποινα Βανδή να τον αποφεύγει ευγενικά λέγοντας «Βρε Γρηγόρη, βρε Γρηγόρη…» με τον δημοσιογράφο να της απαντά «Τι να κάνω;»

Εκεί ήταν που απασφάλισε και ο Βασίλης Μπισμπίκης και με το δίκιο του, και απάντησε: «Να εξαφανιστείτε! Μπορείτε;». Η αλήθεια είναι πόσο να αντέξει και εκείνος πια όταν από την ώρα που έγινε γνωστή έστω και η υποψία σχέσης με τη Δέσποινα Βανδή τα μέσα δεν τους αφήνουν σε ησυχία…

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin