Ο Mr. Big πήρε θέση στην κόντρα μεταξύ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Κατράλ

Την γνώμη του για την κόντρα μεταξύ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της πρώην συμπρωταγωνίστριάς της Κιμ Κατράλ, εξέφρασε ο Mr. Big του «Sex and the City», Κρις Νοθ.

Οι φήμες ήθελαν τις δύο γυναίκες να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά, ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η Κιμ Κατράλ επέκρινε δημόσια την συμπρωταγωνίστριά της επειδή της έστειλε «ανειλικρινή» συλλυπητήρια για το θάνατο του αδερφού της το 2018.

Και με την απουσία της Κιμ να είναι αισθητή από την συνέχεια της σειράς «Sex and the City» με τίτλο «And Just Like That», ο 67χρονος Mr. Big εξέφρασε την άποψή του για το θέμα χαρακτηρίζοντας την δημόσια διαφωνία «άβολη».

Μιλώντας στον Guardian, ο Κρις Νοθ, είπε για την Κιμ Κατράλ: «Πρέπει να σας πω, δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για το πώς σκέφτεται ή τα συναισθήματά της. Ξέρω ότι είμαι πολύ δεμένος με την Σάρα Τζέσικα και οι περιγραφές της Κατράλ γι’ αυτήν, δεν πλησιάζουν καν. Μου άρεσε, νόμιζα ότι ήταν υπέροχη στην σειρά. Μακάρι να μην είχε συμβεί ποτέ όλο αυτό γιατί είναι λυπηρό και άβολο. Απλώς δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να μιλάει για την Σάρα Τζέσικα επειδή έχει στοχοποιηθεί και ο κόσμος μπορεί να είναι πολύ κακός».

Ο Κρις Νοθ συνέχισε λέγοντας πως αισθάνεται «πολύ προστατευτικός» απέναντι στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και πως δεν χάρηκε όταν η Κιμ την χαρακτήρισε «υποκρίτρια» και την κατηγόρησε πως «εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία μας για να αποκαταστήσει την εικόνα του ΄καλού κοριτσιού’».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα