Έξαλλος on air ο Γιώργος Λιάγκας για παραποίηση των δηλώσεων του: «Βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό με τη Σκορδά. Ντροπή»

Στην εκπομπή της Τρίτης 7/12 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν καλεσμένο τον ηθοποιό Χρήστο Πλαϊνη και μεταξύ άλλων μίλησαν για το γεγονός ότι ο ηθοποιός είναι χωρισμένος όπως και ότι έχει υπάρξει παιδί χωρισμένων γονιών, ότι ακριβώς δηλαδή ισχύει και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Κάνοντας αυτή τη κουβέντα ο παρουσιαστής είπε κάποια στιγμή : «Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής, σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ. Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Ο Χρήστος Πλαΐνης του απάντησε: «Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει με τη σειρά του «Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα». Αυτό όμως ήταν που πυροδότησε έναν σύντομο και μάλλον αμήχανο διάλογο μεταξύ του Λιάγκα και της Σκορδά με την τελευταία να λέει: «Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή δεν μιλάω…» Και η συνέχεια:

Γ: Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνο εσείς αισθάνεστε.
Φ: Μίλησε κανείς;
Γ: Λες θα αποχωρήσω, συγνώμη τώρα…
Φ: Για άλλους λόγους που το άκουσαν όλοι. Αλλά δεν θα το συνεχίσω.

Αυτή λοιπόν η συζήτηση στην προχθεσινή εκπομπή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βγουν συμπεράσματα και τίτλοι τύπου: «Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου», γεγονός που τον έκανε έξαλλο και απέντησε on air στην χθεσινή εκπομπή. Χαρακτηριστικά είπε:

«Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες που δεν το πιστεύω ή επίτηδες το έκαναν… Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;» ενώ η Φαίη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο με την συζήτηση που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Χρήστος Πλαϊνης και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Δείτε επίσης

Share: