Η σωστή χρήση του foundation, ένα μικρό μαγικό μυστικό


Υπάρχει ένα μικρό μαγικό μυστικό που θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φυσική, ξεκούραστη και υγιής.

Το foundation, όπως και το concealer θα πρέπει να το απλώνετε μόνο στις περιοχές που χρειάζεται. Δεν θα βάλετε καθόλου foundation στη μύτη σας. Αυτή η κίνηση θα δώσει την εντύπωση ότι δεν φοράτε make up.

Η πρώτη ματιά είναι η μύτη και το κούτελο. Αν η μύτη δεν έχει foundation, τότε θα δώσετε την εντύπωση ότι δεν είστε βαμμένη, ενώ στην ουσία θα είστε. Θα έχετε δώσει ένα ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο και θα έχετε καλύψει όλες τις ατέλειες, όπως κοκκινίλες, διχρωμίες, σπυράκια, κτλ.

Το foundation που σας προτείνουμε είναι της Gerovtial που περιέχει και υαλουργικό οξύ με βιταμίνη Ε και spf 10.

Foundation – Make Up Με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Ε & SPF10

Foundation - Make Up Με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Ε & SPF10

Το foundation – make up με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε & SPF10 της Gerovital προσφέρει μία παραπάνω προστασία στο δέρμα του προσώπου. Η ελαφριά και υγρή υφή συνδυάζει αρμονικά ενεργά συστατικά τα οποία προστατεύουν, ενυδατώνουν και καλύπτουν ατέλειες ενώ παράλληλα υπάρχει ομοιόμορφος χρωματισμός του δέρματος.

Foundation - Make Up Με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Ε & SPF10

Συνδυάζει: υαλουρονικό οξύ και το Aquaxyl για επιδερμική αλλά και σε βάθος ενυδάτωση, βιταμίνη Ε η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα, ελαστομερή πούδρα σιλικόνης για ομοιόμορφο αποτέλεσμα με γυαλάδα, επανορθωτικά μεταλλικά στοιχεία που πετυχαίνουν άμεσο ομαλό χρωματισμό του δέρματος, φίλτρα UV με συντελεστή προστασίας UV 10.    

Photo cover:pixabay.com/woman

Διαβάστε επίσης:

Share: