Η Salma Hayek προμόταρε όπως κανείς με μία μόνο φωτογραφία το House of Gucci

Η πολυαναμενόμενη ταινία House of Gucci, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, στη δολοφονία του κληρονόμου του Gucci, Maurizio, από την σύζυγό του Patrizia Reggiani με πρωταγωνιστές την Lady Gaga και τον Adam Driver, αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Οι πρωταγωνιστές αλλά και όλοι συντελεστές της ταινίας έχουν κάνει τα πάντα για την προώθησή της. Η Lady Gaga με εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί σε κάθε πρεμιέρα, οι αποκαλύψεις για το πως προσέγγισε τον ρόλο και τόσα άλλα, ακόμα και η διαμάχη με την οικογένεια Gucci έχουν κάνει την ταινία να ακουστεί παντού..

Τίποτα όμως από αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με τη sexy φωτογραφία της Salma Hayek (η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία ως Giuseppina “Pina” Auriemma και είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kering, της εταιρείας που κατέχει τον Gucci)…

Η Hayek διαφημίζει την ταινία με τον καλύτερο τρόπο με μία μόνο εμφάνιση με μαγιό σε φωτογραφία στο Instagram στην οποία φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό από την pre-Fall 2020 συλλογή του οίκου Gucci, με το σήμα «Original Gucci» σε χρυσό και ασημί και απολαμβάνει το ποτό της στην πισίνα. «Αυτή δεν είναι η γκαρνταρόμπα μου για το House of Gucci, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα ούτως ή άλλως», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα