Κατερίνα Γιατζόγλου: Αποκαλυπτική, χειμαρρώδης, και καυστική, όπως πάντα στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Γιατζόγλου, μετά από μια συνειδητή αποχή 10 ετών από τα τηλεοπτικά δρώμενα, πλέον εμφανίζεται πολύ επιλεκτικά στην τηλεόραση με πιο πρόσφατη την επιλογή της να βρεθεί στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» της Κατερίνας Καραβάτου, με την οποία έχουν και προσωπική φιλική σχέση και έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νάντια Ριγκάτου.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου όπως είναι γνωστό εξάλλου σε όλους, κρατάει πάντα την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μεγάλη αυστηρότητα. Ποτέ δεν ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της οικογένειας της, των παιδιών της ή και ότι γενικότερα αφορά στην προσωπική της ζωή που την κρατά μυστική. Ωστόσο, ο τρόπος που εκφράζεται και μιλάει είναι πάντα σταθερός και αληθινός γι αυτό απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Νάντιας Ριγκάτου με την ευθύτητα που την χαρακτηρίζει και το σαρκαστικό της χιούμορ και τρέλανε και πάλι τα μηχανάκια της AGB!

Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Γιατζόγλου, μίλησε επίσης και για το ελληνικό #metoo. Ανάμεσα σε άλλα ειπε ότι όλοι ήξεραν και παρόλο αυτά, τους εκαναν εξώφυλλα, συνεντεύξεις, τους καλούσαν στις εκπομπές τους, τους έκαναν ευχολόγια ακόμα και λίγες μέρες πριν βγουν στη δημοσιότητα όσα βγήκαν. Η ίδια δεν έκανε ποτέ κάτι αντίστοιχο και μάλιστα είχε έρθει σε ξεκάθαρη αντιπαράθεση με μεγάλα κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 και το Mega την εποχή που εργαζόταν σε αυτά, γιατί δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτούς τους καλλιτέχνες.

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Μίλησε επίσης με πάθος για το Female-G για το οποίο αφιερώνει 16 με 17 ώρες την ημέρα αλλά και την… ασκητική ζωή που ακολουθεί με αυστηρή διατροφή, πολλή γυμναστική, ελάχιστο ξενύχτι ενώ κοιμάται πολύ νωρίς και αντίστοιχα ξυπνάει στις 6 χωρίς ξυπνητήρι για να πάει σερί με την δουλειά μέχρι τις 10 το βράδυ.

Όταν δε, ρωτήθηκε σχετικά, σατύρισε τη νοοτροπία των αντρών που δεν πλησιάζουν εύκολα μια δυναμική γυναίκα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ας το κόψουμε εδώ γιατί δεν θα πλησιάσει ούτε σκύλος“…

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα