Έλον Μασκ

Ο Eλον Μασκ σκέφτεται να τα παρατήσει όλα -Αποκάλυψε το επάγγελμα που θέλει να κάνει

O πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Έλον Μασκ, σκέφτεται να αφήσει τις δουλειές του και να γίνει… influencer, όπως έγραψε την Πέμπτη στο twitter.

«Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ένας influencer πλήρους απασχόλησης», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Inc, Έλον Μασκ στο tweet, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν είναι βέβαια ακόμα σαφές εάν ο Μασκ, ο οποίος χρησιμοποιεί πολύ τακτικά το twitter για αναρτήσεις και διάφορα σχόλιά του, εννοούσε στα σοβαρά αυτό που έγραψε.

“Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου, σε αντίθεση με το να δουλεύω μέρα και νύχτα”, είχε δηλώσει πριν καιρό.

Τον περασμένο μήνα, ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter αν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% του μεριδίου του στην κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το οποίο η πλειοψηφία συμφώνησε.

Έκτοτε έχει πουλήσει μετοχές αξίας σχεδόν 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σημειώνουμε ότι παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 266 δισ. δολαρίων η οποία έχει αυξηθεί κατά 110 δισ. δολάρια μόνο φέτος, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα