«Σοκ» από το πρώτο επεισόδιο στο «And just like that» – O Mr.Big πεθαίνει! Χαμός στο Twitter

Πρεμιέρα έκανε επιτέλους το πολυαναμενόμενο reboot του «Sex and The City», «Αnd Just Like That» στις 9 Δεκεμβρίου αλλά όπως φαίνεται η αρχή μάλλον απογοήτευσε τους θαυμαστές της σειράς καθώς ο αγαπημένος της Κάρι Μπράντσο, ο Mr. Big πεθαίνει!

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε απογοήτευση και θυμό στο κοινό αφού πεθαίνει ένας από τους βασικούς χαρακτήρες και αγαπημένος πρωταγωνιστής, ο μεγάλος έρωτας της Κάρι,ο Mr. Big. Είχαν κυκλοφορήσει σχετικές φήμες εδώ και λίγες ημέρες για το τι θα συμβεί αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι την πρεμιέρα.

Λίγο πριν μετακομίσουν στα Χάμπτονς, την ώρα που η Κάρι απουσιάζει από το σπίτι τους, ο Mr. Big παθαίνει ανακοπή και ξεψυχάει στα χέρια της, όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι. Μετά τον θάνατό του, όλοι συμπαραστέκονται στην Κάρι ακόμη και η Σαμάνθα, η οποία μένει πλέον στο Λονδίνο.

«Και κάπως έτσι ο Mr.Big, πέθανε» λέει η Κάρι στο τέλος του επεισοδίου, με πολλούς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φοράει τις ίδιες γόβες που φορούσε και στον γάμο της. Το μεγάλο ειδύλλιο μεταξύ της Κάρι και του Mr. Big, το οποίο πρωτοξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της σειράς, το 1998, έφτασε πλέον στο οριστικό τέλος του.

Ο θάνατος του Mr.Big προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό, το οποίο δεν περίμενε την συγκέκριμενη εξέλιξη. Άλλοι θύμωσαν με τους σεναριογράφους, άλλοι στεναχωρήθηκαν και το twitter πήρε φωτιά! Δείτε κάποια από τα tweets:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin