Η Πριγκίπισσα Σαρλίν μακριά από τα παιδιά της και την ημέρα των γενεθλίων τους – Τι έγραψε

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στα διδυμάκια της, Ζακ και Γκαμπριέλα, που γιόρτασαν την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, τα 7α γενέθλιά τους.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τα παιδιά της, όλο χαμόγελο, μπροστά σε μια μεγάλη τούρτα.
«Χρόνια πολλά μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό που μου χάρισε τόσο υπέροχα παιδιά. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 8 Νοεμβρίου βρίσκεται στη Νότια Αφρική, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις, και εισήχθη εκεί σε εξειδικευμένο κέντρο «μετά από μεγάλη κούραση που συνδέεται με την αδυναμία της».

«Ήξερε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει μια πραγματική θεραπεία υπό ιατρική επίβλεψη. Και όχι στο Μονακό, για λόγους εμπιστευτικότητας », εξήγησε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.


Και κατά πάσα πιθανότητα και για αυτήν την ειδική περίσταση η Πριγκίπισσα δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα παιδιά της.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο διάδοχος του διαδόχου Jacques του Μονακό και η δίδυμη αδερφή του Gabriella έστειλαν επίσης ένα μήνυμα στοργής στη μητέρα τους:

Ενώ η ίδια δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας των Μονεγάσκων, λόγω της κατάστασης της υγείας της, τα παιδιά της κράτησαν δύο πινακίδες στο μπαλκόνι του παλατιού που έγραφαν.

«Σε αγαπάμε μαμά» και «Μας λείπεις μαμά».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα