ΣΚΑΪ-Σάκης Ρουβάς: Φιάσκο με συνέντευξη του φυλακισμένου Λιγνάδη για το αφιέρωμα του Νίκου Κούρκουλου

Σάλος έχει και προκληθεί από την εκπομπή του Σάκη Ρουβά «Idols», που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, καθώς σε αυτή συμμετείχε και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Η εκπομπή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο, προκαλώντας στους θεατές μεγάλη έκπληξη και απορία.

Στην εκπομπή που τίμησαν τη μνήμη και το έργο του Νίκου Κούρκουλου, η κόρη του Εριέττα και προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιώργος Λιάνης, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, και η Λυδία Κονιόρδου, ενεοί οι τηλεθεατές είδαν να συμμετέχει και ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης που είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων.

H συνέντευξη έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση τις καταγγελίες που τον ενέπλεκαν σε δυσώδεις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Κι όλο αυτό έγινε επειδή οι εν λόγω συνεντεύξεις έχουν γίνει πριν από περίπου τρία χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάρτηση του εν λόγω αμοντάριστου επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα δεν προβλήθηκε κανένα στιγμιότυπο με την συμμετοχή του Λιγνάδη.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin