Νέα καταγγελία από νεαρή τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο -«Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ»

Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τραγουδίστρια η οποία περιέγραψε τη γνωριμία της με τον παρουσιαστή όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Η Chrysa στο λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από stories όπου διηγήθηκε τη συνάντησή της με τον παρουσιαστή σε κάποιο μπαρ όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

«Τώρα λοιπόν που όλα βγήκαν στη φόρα έχω και εγώ να σας πω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Οταν ακόμα ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο το οποίο μου φάνηκε αστείο και γέλασα. Ετσι βγήκε ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή, λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη εφόσον διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο μπαρ όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

Κάποια στιμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έκω τον αντίκρισα σοκαρισμένη και ο ίδιος με ρώτησε «ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα». Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και στη συνέχεια αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δεν θέλω να αναφέρω τώρα λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε.

Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του που ήμουν ανήλικη και δεν μπορούσαμε να «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας «πολύ κρίμα…», αναφέρει χαρακτηριστικά η Chrysa.

Και καταλήγει: «Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα και με κοίταξε καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη. Δεν φοβάμαι πια. Ειμαστε όλες μαζί. Ολα τα καθάρματα δεν θα τη γλιτώσετε».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin