Τα δύο ζώδια που δεν θα πιστεύετε ότι είναι ρομαντικά

Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι ρομαντικά χωρίς να το εξωτερικεύουν και για αυτό τους έχουμε στα αζήτητα του έρωτα. Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως επειδή αγαπάνε τον προγραμματισμό και ο έρωτας μόνο προγραμματισμό δεν θέλει, δεν είναι εύκολο ούτε να ειρωνευτούν με την ψυχή και το μυαλό, ούτε να το εκδηλώσουν

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός πραγματιστής και με εμμονές. Όταν λοιπόν ερωτευτεί, πράγμα σπάνιο, τότε ο έρωτας του γίνεται εμμονή και τον χαίρετε στο μέγιστο βαθμό. Θα αφεθεί, όχι πολύ μέσα στα δικά του μέτρα και νιώσει στιγμές με ρομάντζο, αγκαλιές, φιλιά και θα κάνει έρωτα και όχι σεξ. Ουσιαστικά θα διεισδύσει το συναίσθημα μέσα στο μυαλό του πρώτα και θα το περάσει και στην σχέση του. Αν φτάσει στο σημείο να προσφέρει λουλούδια, το επόμενο βήμα είναι και η πρόταση γάμου.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα έχει όλα οργανωμένα και όλα προγραμματισμένα από την στιγμή που θα πει ότι κάνει σχέση. Είναι απόφαση μυαλού και όχι καρδιάς και ψυχής. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αιγόκερως κάνει χρόνιες σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο. Κάπου μέσα του ξέρουν ότι το κάνουν γιατί απλά πρέπει. Όταν όμως το βέλος του έρωτας σημαδέψει την καρδιά του, αλλάζει χαρακτήρα. Θα μεταμορφωθεί σε τρυφερός, γλυκός και θα είναι γεμάτος εκπλήξει,ς για να εκδηλώσει τη χαρά που νιώθει από τον έρωτα που ζει.

Photo cover:pixabay.com/people

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα