Το twitter «αδειάζει» τον Κανάκη -Oταν ο παρουσιαστής «έκραζε» την Μενδώνη για τον Λιγνάδη (βίντεο)

Ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, δήλωσε χθες βράδυ στην εκπομπή του ότι δεν γνώριζε για τις πράξεις του συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι δεν ξέραμε κάτι τέτοιο. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μια οικογένεια και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για εμάς» σημείωσε χθες ο Αντώνης Κανάκης, τονίζοντας πως «δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Για εμάς το σημαντικότερο είναι το ανθρώπινο και ηθικό θέμα. Νιώθουμε προδομένοι».

Το Twitter ωστόσο τον δίκασε και μάλιστα δημοσιεύτηκε βίντεο από παλιότερη εκπομπή που ο Κάνακης σχολίαζε αρνητικά την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία με τη σειρά της δήλωνε άγνοια για τις κολάσιμες πράξεις του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο βίντεο μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης ακούγεται να λέει ότι «εδώ έναν συνεργάτη παίρνουμε καινούργιο και τσεκάρουμε να δούμε πριν τον βάλουμε στο μαγαζί μας».

Πάντως ο Κανάκης στο τέλος της χθεσινής εκπομπής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Χαρακτηριστικά είπε ότι «Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Μάλιστα πολλές φορές ο Κανάκης «πέρασε» νούμερα της αντίστροφης μέτρησης με τα βίντεο για να ολοκληρώσει την εκπομπή και επίσης δεν έκαναν γενικώς πολλά σχόλια μετά τα βίντεο.

Αυτήν την εβδομάδα ούτως ή άλλως σταματάει η εκπομπή -όπως και το «Βινύλιο» – για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται από το νέο έτος.

Σχετικά άρθρα

Share: