Χρήστος Τζέκος: Ο προπονητής των Ολυμπιονικών έρχεται στο Female-G

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο Female-G τον προπονητή των Ολυμπιονικών, Χρήστο Τζέκο. Ο κ. Τζέκος μέσα από το Female-G με την τεράστια εμπειρία και τις γνώσεις που έχει θα μας δίνει συμβουλές γύρω από το fitness και το wellness καθώς είναι ο “γκουρού” του θέματος.

Ο Χρήστος Τζέκος ως προπονητής ανακάλυψε και ανέλαβε ταλαντούχους αθλητές, τους οποίους έφτασε στην κορυφή του κόσμου.

Οι αθλητές του Χρήστου Τζέκου έχουν κερδίσει Ολυμπιακά – Παγκόσμια – Πανευρωπαϊκά μετάλλια σε μοναδικές επιδόσεις και χρόνους:

  • Κώστας Κεντέρης 200m 19.85
  • Κατερίνα Θάνου 100m 10.83 60m 6.96
  • Χαράλαμπος Παπαδιάς 60m 6.50

Όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την προσωπική επιτυχία στη ζωή του, ο Χρήστος Τζέκος υπήρξε προσωπικός σύμβουλος σε πολλούς αθλητές και προπονητές όλων των αθλημάτων τους οποίους βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του (προπονητική, αποκατάσταση, συμπλήρωμα διατροφής και προγραμματισμός) σε μεγάλες επιτυχίες και την επίτευξη πολλών μεταλλίων στους μεγαλύτερους αγώνες του κόσμου όπως Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το 2016 σχεδίασε τα TX Future Fitness, (www.txfuturefitness.com).

Τζέκος

Παρόλο τη σπουδαία πορεία, την καριέρα αλλά και τη ζωή του, όπως και των αθλητών του, συντάραξαν όλα όσα έγιναν το 2004 και πήραν μεγάλες διαστάσεις εντός και εκτός Ελλάδας Για την ιστορία πάντως, εκείνη την εποχή οι Κεντέρης – Θάνου σύρθηκαν και διασύρθηκαν, στο εδώλιο της ποινικής και αθλητικής Δικαιοσύνης, και της κοινής γνώμης βέβαια , αλλά ουδέποτε βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ. Διατηρούν τα μετάλλια που κατέκτησαν, με πόνο, κόπο, και ανείπωτες θυσίες. Διατηρούν όμως κι αυτήν την μελαγχολική σκιά στο βλέμμα. Την σκιά που έχουν όλοι, όσοι αδικήθηκαν κατάφορα. Η πειθαρχική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ αθώωσε τους Κεντέρη – Θάνου με συνοπτικές διαδικασίες τον Μάρτιο του 2005.

Ο Χρήστος Τζέκος αποδέχτηκε, την πρόταση της Κατερίνας Γιατζόγλου να έρθει στην dream team των experts στο Female-G όπου θα μας μιλάει για wellness και fitness, για το πως μπορούμε να γυμνάζουμε πιο αποτελεσματικά το σώμα μας, γιατί σημασία έχει ο τρόπος που γυμναζόμαστε. Θα μας αποκαλύψει μυστικά για όλα, για τη διατροφή, την αντοχή και ότι έχει να κάνει με την ευεξία και την καλή υγεία!

Είμαστε πολύ περήφανοι που θα συνεργαστούμε μαζί του και τον καλωσορίζουμε στο Female-G!

Stay tuned!

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin